CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε το κίνητρο για να κάνει συχνά γυμναστική


The Jennettes

16 Σεπτεμβρίου 2021

Η  Jennifer Lopez αποκάλυψε το κίνητρο για να κάνει συχνά γυμναστική
Η Jennifer Lopez αποκάλυψε το κίνητρο για να κάνει συχνά γυμναστική

Η JLo τις τελευταίες ημέρες δεν έχει σταματήσει να μας δίνει υλικό από τις εμφανίσεις της στη Βενετία, ατα ΜΤV awards και φυσικά από το Met Gala. Mε τόσα πολλά events αναρωτιόμαστε που βρίσκει ελεύθερο χρόνο για εκείνη αλλά και για τα hobby της. 

Η ίδια λοιπόν φρόντιζε να μας λύσει την απορία ανεβάζοντας ένα Instgram post στον προσωπικό της λογαριασμό. Η ίδια μοιράστηκε με τους εκκατομύρια followers της ποιο είναι το κίνητρό της για το γυμναστήριο καθώς και μερικά μυστικά της beauty ρουτίνα της.

Η Λατίνα σταρ ήταν με τα αθλητικά της ρούχα και όπως αποκάλυψε μόλις είχε τελειώσει την προπόνησή της. Στη λεζάντα έγραφε: "Η ρουτίνα της Jennifer μετά τη γυμναστική, επεισόδιο 1".

Ακόμη στο video την ακούμε να λέει πως δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι χωρίς μάσκαρα και gloss. Xαρακτηριστικά σημείωσε: 

«Δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι αν δεν βάλω lip gloss και mascara. Θέλω να φαίνομαι όμορφη όταν με κοιτάζω στον καθρέφτη. Αυτό με κρατά σε εγρήγορση.Μου αρέσει να φοράω ωραία ρούχα όταν γυμνάζομαι». Στη συνέχεια αποκαλύπτει πως για την περιποίηση της επιδερμίδας της χρησιμοποιεί το καθαριστικό προσώπου από τη σειρά που η ίδια έχει λανσάρει η ίδια αφού νιώθει ότι καθαρίζει σε βάθος το δέρμα της. Μετά την άσκηση που είμαι ιδρωμένη, παίρνω το σαπούνι μου, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί makeup και ρύπους και καθαρίζω το πρόσωπό μου», λέει και συνεχίζει να εφαρμόζει τα προϊόντα στην επιδερμίδα της.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.