CELEBRITIES

Ο Conan O'Brien κέρδισε όλα τα Emmys, κι ας μην πήρε ούτε ένα βραβείο


The Jennettes

20 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Conan O'Brien κέρδισε όλα τα Emmys, κι ας μην πήρε ούτε ένα βραβείο

Σε μία βραδιά με παράπονα για τα μέτρα προστασίας κατά του Covid και προβλέψιμες βραβεύσεις, ο Conan O'Brien έδωσε ρεσιτάλ κωμικών στιγμών και αποθεώθηκε, από κοινό και Twitter.

Ο παρουσιαστής της ομώνυμης σειράς "Conan" μάς αποχαιρέτησε τον περασμένο Ιούνιο, μετά από 11 πετυχημένες σεζόν, αλλά το πραγματικό σόου τελείωσε στην 73η απονομή των Emmys. Ο O'Brien ήταν υποψήφιος στην κατηγορία Outstanding Variety Talk Series αλλά δεν χρειάστηκε καν να κερδίσει βραβείο για να τον θυμόμαστε. Οι κωμικές στιγμές της βραδιάς ανήκουν σε εκείνον και έδειξε ότι δεν δίνει δεκάρα τσακιστή, όπως έγραψε και η Wanda Sykes.

Η αρχή έγινε όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Πρόεδρος της Ακαδημίας της Τηλεόρασης και ο O'Brien σηκώθηκε να τον χειροκροτήσει, παρότρυνε τους άλλους να κάνουν το ίδιο και έτρεξε στην άλλη άκρη της αίθουσας για να τον χαιρετήσει με στρατιωτικό τρόπο. Στη συνέχεια, ανέβηκε στη σκηνή λες και κέρδισε, ενώ νικητής ήταν ο φίλος και συνάδελφός του Stephen Colbert.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS