CELEBRITIES

Η Blake Lively τιμά τη μνήμη του πατέρα της με τη νέα της επιχείρηση


The Jennettes

24 Σεπτεμβρίου 2021

Η Blake Lively τιμά τη μνήμη του πατέρα της με τη νέα της επιχείρηση
Η Blake Lively τιμάει τη μνήμη του πατέρα της και δίνει το όνομά του στην νέα της επιχείρηση

O Ernie Lively, o Αμερικανός ηθοποιός που εργαζόταν στο Hollywood επί πέντε δεκαετίες και πατέρας της Blake Lively, πέθανε σε ηλικία 74 ετών μετά από καρδιαγγειακά προβλήματα τον Ιούνιο. 

Ο βετεράνος ηθοποιός είχε κληροδοτήσει την αγάπη του για την υποκριτική  στην κόρη του, Blake Lively και οι δυο τους είχαν μία πολύ δεμένη σχέση. Γι'αυτό και τώρα, η Lively θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του, δίνοντας ένα ιδιαίτερο και πολύ συγκινητικό όνομα στο νέο της επιχειρηματικό project. Ποιο είναι αυτό;

H διάσημη ηθοποιός θα δραστηριοποιηθεί στον τομέα των μη αλκοολούχων ποτών και δημιούργησε μία πλήρη σειρά που μάλιστα έχει λανσάρει ήδη στην Αμερική.

jenny.gr

Πιο συγκεκριμένα, στις 23 Σεπτεμβρίου, η 34χρονη ηθοποιός κυκλοφόρησε αυτή τη νέα σειρά προϊόντων με την ονομασία Betty Buzz. Όσον αφορά το όνομα, η Blake εξήγησε σε δελτίο τύπου ότι ήθελε να βρει έναν τρόπο να τιμήσει τον πατέρα της Ernie Lively. 

Χαρακτηριστικά δήλωσε: "Το όνομα του πατέρα μου ήταν Ernest Brown Jr. αλλά έγινε γνωστός ως Ernie Lively. Εγκατέλειψε το επώνυμό του όταν παντρεύτηκε τη μητέρα μου. Η Betty ήταν το όνομα της μαμάς και της αδερφής του και ήθελα να δώσω ένα όνομα που είχε συναισθηματική αξία για εκείνον".

jenny.gr

Το Betty Buzz κυκλοφορεί σε πέντε γεύσεις: Tonic Water, Sparkling Grapefruit, Meyer Lemon Club Soda, Sparkling Lemon Lime και Ginger Beer. Οι καταναλωτές μπορούν να το συνδυάσουν με οινοπνευματώδη ποτά, αλλά η ηθοποιός ανέφερε ότι μπορούν να τα πιούν και χωρίς τη συνοδεία αλκοόλ θέλοντας να δείξει τη φιλοσοφία του brand της. 

Ακόμη, επισήμανε πως πέρασε τα τελευταία τρία χρόνια δημιουργώντας την Betty Buzz και είναι πολύ ενθουσιασμένη που οι φαν της θα μπορούν να απολαύσουν τώρα όλες τις μοναδικές γεύσεις.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.