CELEBRITIES

Οι πρώτες εικόνες από τη season 2 του Emily in Paris είναι γεγονός


The Jennettes

24 Σεπτεμβρίου 2021

Οι πρώτες εικόνες από τη season 2 του Emily in Paris είναι γεγονός
Οι πρώτες εικόνες από τη season 2 του Emily in Paris είναι εδώ

Ήταν σίγουρα μία από τις πολυσυζητημένες σειρές του Netflix. Aν ανήκετε στην κατηγορία όσων την λατρεύουν τότε σίγουρα θα θέλετε να πάρετε μία γεύση από τη δεύτερη σεζόν της σειράς. Η πρωταγωνίστρια,  Lily Collins ως Emily, μπαίνει σε νέες περιπέτειες στην Γαλλική πρωτεύουσα και είμαστε έτοιμοι να την απολαύσουμε!

Η σειρά κέντρισε το ενδιαφέρον μας καθώς εκτός από το χαλαρό σενάριο και το μαγευτικό Παρίσι, η Emily μας εντυπωσίασε με τα extravagant στοιχεία στα πιο καθημερινά looks, που αγάπησαν οι fashion lovers. Είναι άλλωστε δημιουργία του Darren Star - δημιουργού του ''Sex and the City'' - με ενδυματολόγο την Patricia Field - που είχε το ίδιο πόστο και στο ''SATC''. 

Στις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν, βλέπουμε την Emily με σχετικά πιο χαλαρά ρούχα, φλοράλ, καθημερινά, πολύχρωμα αλλά χωρίς να απομακρύνεται πολύ από την αισθητική της πρώτης σεζόν. 

jenny.gr

Το cast της σειράς παραμένει ως έχει σύμφωνα με το teaser που κυκλοφόρησε στον λογαριασμό της σειράς, στο Instagram. Μάλιστα, οι πρωταγωνιστές δήλωσαν στο Vanity Fair ότι στα επόμενα επεισόδια η ιστορία θα επικεντρωθεί περισσότερο στους δεύτερους ρόλους και στις προσωπικές τους ιστορίες, καθώς και στο ερωτικό τρίγωνο της Emily, του Gabriel και της Camille.

jenny.gr

Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για πως θα κυλήσουν οι σχέσεις τους, όταν ανακαλύψει η Camille την ερωτική επαφή του συντρόφου της με την Emily, ωστόσο ο Gabriel δήλωσε πως ο χαρακτήρας του είναι ενθουσιασμένος για τη πιθανή σχέση του με την Emily.

jenny.gr

«Η ζωή του Gabriel ήταν λυπημένη πριν έρθει εκείνη. Ήξερε τι ήθελε, αλλά δεν ήξερε πώς να το πάρει. Δεν ήξερε πώς να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Η Emily δεν είναι μόνο η Emily. Είναι η πρώτη μέρα του υπόλοιπου της ζωής του όταν τη συναντά. Είναι τόσο ενθουσιασμένος για ό, τι υπάρχει».

jenny.gr
https://www.youtube.com/watch?v=1YkIQ3Aymmg

Πηγή φωτογραφιών: @emilyinparis

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.