CELEBRITIES

«Ήταν ανυπόφορο. Θα μου λείψουν τα πάντα από εσένα»: Η Sarah Jessica Parker βρήκε τη δύναμη να αποχαιρετήσει τον Willie Garson


The Jennettes

25 Σεπτεμβρίου 2021

«Ήταν ανυπόφορο. Θα μου λείψουν τα πάντα από εσένα»: Η Sarah Jessica Parker βρήκε τη δύναμη να αποχαιρετήσει τον Willie Garson

O ξαφνικός θάνατος του Willie Garson, του Stanford από το Sex and the City, σκόρπισε θλίψη σε όλους τους ηθοποιούς της αγαπημένης σειράς.

Μάλιστα, πολλοί από αυτούς, ανάμεσα τους η Kim Cattrall, η Cynthia Nixon αλλά και ο Chris Noth, έκαναν αναρτήσεις στα social media για να εκφράσουν τη στεναχώρια τους. Η Sarah Jessica Parker ήταν η μόνη που δεν έγραψε άμεσα στα social media και δεν μίλησε δημόσια για το θάνατό του αγαπημένου της φίλου. Ωστόσο, πριν λίγες ώρες έκανε μία από τις πιο συγκινητικές αναρτήσεις στη μνήμη του κολλητού της. 

Όπως γράφει η τηλεοπτική Carrie: «Ήταν αβάσταχτο. Μερικές φορές, η σιωπή είναι μια δήλωση. Της βαρύτητας. Της οδύνης. Του μεγέθους της απώλειας μιας φιλίας 30 και, ετών. Μια αληθινή φιλία που επέτρεπε μυστικά, περιπέτειες, μια κοινή επαγγελματική οικογένεια, την αλήθεια, συναυλίες, ταξίδια με αυτοκίνητο, γεύματα, νυχτερινά τηλεφωνήματα, μια αμοιβαία αφοσίωση στο να είσαι γονιός και όλες τις χαρές και τις δυσκολίες που το συνοδεύουν, θριάμβους, απογοητεύσεις, φόβους, θυμούς και χρόνια που ξοδέψαμε σε γυρίσματα- κυρίως στο διαμέρισμα της Carrie- αλλά και γελώντας αργά τη νύχτα ως Stanford και Carrie αλλά και ως Willie και SJ».

Όπως συνέχισε: «Willie, θα μου λείψουν τα πάντα από εσένα. Και θα θυμάμαι τις τελευταίες μας στιγμές μαζί. Θα ξαναδιαβάσω κάθε μήνυμα από τις τελευταίες μέρες και θα καταγράψω τα τελευταία μας τηλεφωνήματα. Η απώλειά σου θα είναι ένας κρατήρας που θα γεμίσω με την ευλογία αυτών των αναμνήσεων και όλες αυτές που βρίσκονται σε επεξεργασία για να αναδυθούν».

Η αγαπημένη ηθοποιός μάλιστα απευθύνθηκε και στον 21χρονο γιο του ηθοποιού, Nathen: «Την αγάπη μου και τα συλλυπητήρια μου Nathen. Ήσουν και θα είσαι το φως στη ζωή του Willie και το μεγαλύτερο κατόρθωμά του ήταν που ήταν ο μπαμπάς σου».

Η πρωταγωνίστρια του Sex And The City πριν λίγες ημέρες είχε δηλώσει πως δεν είναι έτοιμη να αποχαιρετήσει δημοσίως τον φίλο της, γράφοντας: «Ευχαριστώ αγαπημένε Chris, δεν είμαι έτοιμη ακόμα». Η ανάρτηση που έκανε τώρα, έδειξε πόσο δύσκολος ήταν ο αποχωρισμός τους, προκαλώντας συγκίνηση στο κοινό. 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.