CELEBRITIES

Ο Michael Douglas και η Catherine Zeta-Jones γιόρτασαν τα κοινά γενέθλιά τους με τις πιο τρυφερές φωτογραφίες 


The Jennettes

27 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Michael Douglas και η Catherine Zeta-Jones γιόρτασαν τα κοινά γενέθλιά τους με τις πιο τρυφερές φωτογραφίες 
Ο Michael Douglas και η Catherine Zeta-Jones γιόρτασαν τα κοινά γενέθλιά τους με τις πιο τρυφερές φωτογραφίες 

Ο Michael Douglas και η Catherine Zeta-Jones είναι από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Ηollywood και μάλιστα είναι παντρεμένοι 29 χρόνια! Οι δυο τους γιόρτασαν τα κοινά γενέθλιά τους με μία τρυφερή ανάρτηση στους λογαριασμούς τους στο Instagram. 

Όπως σημειώσαμε είναι παντρεμένοι τα τελευταία 29 χρόνια και έχουν δύο παιδιά. Αυτό όμως που κάνει καρμική τη σχέση τους είναι το γεγονός ότι γεννήθηκαν την ίδια ημερομηνία, στις 25 Σεπτεμβρίου. Η εντυπωσιακή Catherine Zeta-Jones έκλεισε τα 52 ενώ ο Michael Daglas έκλεισε τα 77. Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα το ζευγάρι γιόρτασε τα κοινά του γενέθλια στο σπίτι του με όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η Catherine, εύχεται χρόνια πολλά γράφοντας: 

«Χρόνια πολλά σε εμένα. Χρόνια πολλά σε εκείνον, Χρόνια πολλά στον σύζυγό μου και στην γυναίκα του, Χρόνια πολλά σε εμένα, και εμένα, και εμένα, και στον Michael. Εύχομαι να έρθουν περισσότερα χρόνια που θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε την 25η Σεπτεμβρίου μαζί. Σ’ αγαπώ».

Ο Michael Daglas, με τη σειρά του, ανέβασε μία φωτογραφία του ζευγαριού από το 1998 και έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα:

«Η πρώτη μου γνωριμία με την Catherine στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Deauville το 1998. Εκεί ανακάλυψα πως έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια. Μετά ανακάλυψα ότι λατρεύει το γκολφ, συνειδητοποίησα ότι όλα μου τα όνειρα έγιναν πραγματικότητα. Ήταν η πιο τυχερή στιγμή της ζωής μου. Μόλις είχα ευτυχήσει. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος από την εξυπνάδα της, το χιούμορ της και την ηθική της. Χαρούμενα γενέθλια Catherine. Σε αγαπώ τόσο πολύ».

Η γνωριμία του ζευγαριού είχε μία πολύ γλυκιά ιστορία καθώς ο Daglas τη διεκδίκησε με έναν απρόσμενο τρόπο την γοητευτική ηθοποιό. "Την γνώρισα στο bar και ήμουν πολύ ευγενικός μαζί της", είχε δηλώσει παλαιότερα. Λίγο πριν το τέλος των δημόσιων σχέσεων της βραδιάς, "της είπα ξέρεις ότι θα γίνω ο πατέρας των παιδιών σου και εκείνη πάγωσε".  Από εκείνη τη στιγμή είναι μαζί και πολύ ευτυχισμένοι!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.