CELEBRITIES

Η ολόχρυση τουαλέτα της Kate Middleton έλαμπε περισσότερο από τα φλας των φωτογράφων


Στεφανία Παπαδημητρίου

29 Σεπτεμβρίου 2021

Η ολόχρυση τουαλέτα της Kate Middleton έλαμπε περισσότερο από τα φλας των φωτογράφων
Πριν συνεχίσετε την ανάγνωση, φορέστε γυαλιά ηλίου ή χαμηλώστε τη φωτεινότητα της οθόνης. Η Kate Middleton φόρεσε την ολόχρυση τουαλέτα της, πήγε στην πρεμιέρα του James Bond και έλαμπε περισσότερο από τα φλας των φωτογράφων.

Μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William, παρευρέθηκε στην πρεμιέρα στο Royal Albert Hall. Ήταν και τα πεθερικά της εκεί – ο πρίγκιπας Charles και η Camilla – αλλά εκείνη μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Με το χρυσοποίκιλτο φόρεμα της σχεδιάστριας Jenny Packham, το οποίο ήταν γεμάτο παγέτες και glam, ταίριαξε κλασικές nude γόβες. Έκανε τα μαλλιά της έναν κομψό κότσο, κράτησε το μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους και ήταν υπέροχη.

jenny.gr

Στην εκδήλωση ήταν καλεσμένοι και επαγγελματίες υγείας από ολόκληρη τη χώρα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προφορά τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Συνάντησαν τη βασιλική οικογένεια που, στη συνέχεια, γνώρισε τους δημιουργούς της ταινίας No Time to Die, αλλά και την Billie Eilish με τον αδελφό της, Finneas O’Connell.

jenny.gr

Ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Kate μετά το καλοκαίρι. Τώρα, επέστρεψε δυναμικά στα καθήκοντά της. Ήδη την περασμένη εβδομάδα, επισκέφθηκε τους δόκιμους της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά είδε κι έναν φιλικό αγώνα τένις της νικήτριας του US Open, Emma Raducanu.

πηγή φωτογραφιών: Splash News

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.