CELEBRITIES

Η Gwyneth Paltrow υποδέχτηκε τα 49 της χρόνια γυμνή στη μπανιέρα της


The Jennettes

29 Σεπτεμβρίου 2021

Η Gwyneth Paltrow υποδέχτηκε τα 49 της χρόνια γυμνή στη μπανιέρα της
H Gwyneth Paltrow στη μπανιέρα της για να γιορτάσει τα 49α γενέθλιά της 

H αγαπημένη ηθοποιός, Gwyneth Paltrow, γιόρτασε τα 49α γενέθλιά της με το αγαπημένο της έθιμο. Πόζαρε γυμνή στη μπανιέρα του σπιτιού της και δείχνει πιο όμορφη και απελευθερωμένη από ποτέ. 

Η λαμπερή ηθοποιός έκλεισε τα 49 της στις 27 Σεπτεμβρίου και τα υποδέχτηκε με μία ομολογουμένως διαφορετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. Βέβαια αν κρίνουμε και από τα περσινά της γενέθλια απολαμβάνει να φωτογραφίζεται γυμνή, με διαφορετικό concept κάθε φορά. 

Στη σκιά ενός δέντρου, γυμνή είχε επιλέξει να ποζάρει τότε η Paltrow για να ευχαριστήσει όλους όσοι της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της. Η σταρ φορούσε μόνο το ρολόι της, το οποίο και δεν έχασε την ευκαιρία να διαφημίσει.

Στα φετινά της γενέθλια η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της που ποζάρει πάλι γυμνή ενώ χαλαρώνει σε μια υπαίθρια μπανιέρα και καλύπτει το στήθος της. Η ίδια παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή και δείχνει να απολαμβάνει το γεγονός ότι μεγαλώνει!

Η πιο τρυφερή όμως ανάρτηση για τα γενέθλιά της έγινε από τον συζυγό της, Brad Falchuk. Στη φωτογραφία που ανέβασε, η ηθοποιός χαλαρώνει κοιτάζοντας τη θέα και στη λεζάντα γράφει: "Όταν ζεις με αυτή τη γυναίκα, μερικά πράγματα γίνονται ξεκάθαρα. Υπάρχουν τα προφανή πράγματα - ότι είναι όμορφη, ότι είναι αστεία. Ότι είναι πάντα απασχολημένη - αλλά επίσης έχει πάντα χρόνο για μένα. Αλλά τα δύο πράγματα που πραγματικά ξεχωρίζουν είναι ότι παρατηρεί και ενεργεί".

Ο συζυγός της συνέχισε γράφοντας: "Μπορεί να παρατηρήσει ότι χρειάζεσαι μια αγκαλιά και να σου κάνει μια μεγάλη. Μπορεί να παρατηρήσει ότι πεινάτε και να σας φτιάξει ένα υπέροχο γεύμα."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bradfalchuk

Η Gwyneth Paltrow συχνά αποδομεί μόνη της την τέλεια εικόνα που της προσάπτουν συχνά τα media, αφού παραδέχτηκε πως το να μεγαλώνεις τα παιδιά σου από κοινού με τον πρώην σύντροφό σου και σε στενό σχήμα- όπως αυτό που έχουν επιλέξει με τον Chris Martin- δεν είναι πάντα ευχάριστο, γιατί προφανώς τον άνθρωπο που χώρισες, υπάρχουν μέρες που δεν θες να τον βλέπεις μπροστά σου. Αυτή είναι η Paltrow αυθόρμητη και ειλικρινής!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.