CELEBRITIES

Η πεθερά της Scarlett Johansson προσπάθησε να αλλάξει το «χίπικο» όνομα του μωρού της


The Jennettes

2 Οκτωβρίου 2021

Η πεθερά της Scarlett Johansson προσπάθησε να αλλάξει το «χίπικο» όνομα του μωρού της

Η Scarlett Johansson και ο Colin Jost έγιναν γονείς το καλοκαίρι και αποφάσισαν να ονομάσουν το μωρό τους Cosmo. Αυτό τους άρεσε, αυτό επέλεξαν, εμάς δε μας αρέσει αλλά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Μπορεί όμως να πει η μητέρα του Jost, η οποία φυσικά και το έκανε και μας έβγαλε ασπροπρόσωπους.

Μιλώντας στην εκπομπή του Seth Meyers στο NBC, αποκάλυψε ότι η οικογένειά του τον στήριζε πάντα σε ό, τι έκανε. Αυτό άλλαξε πρόσφατα, όταν η μαμά του κάπως μπερδεύτηκε με το όνομα που διάλεξε για το παιδί του. Τους πρότεινε, μάλιστα, να το αλλάξουν.

«Θα έλεγα ότι απογοητεύτηκε λίγο και δεν το κατάλαβε. Δεν ξέρω αν νόμιζε ότι είναι τίποτα χίπικο», δήλωσε. «Μας πήρε μετά από τρεις ή τέσσερις μέρες και είπε “Cosmo. Και τώρα, είναι οριστικό; Υποβάλατε το πιστοποιητικό γεννήσεως;” και της είπαμε “Ναι, το κάναμε στο νοσοκομείο”. Και είπε “ΟΚ, ενδιαφέρον. Επειδή διάβαζα ότι υπάρχει επίσης το Cosimo, με ένα I μέσα, οπότε ίσως το θέλατε κι αυτό.  Ίσως το Cosimo είναι το πραγματικό όνομα, αλλά τον φωνάζετε χαϊδευτικά Cοsmo”».

Τελικά, το δέχθηκε. Γνώρισε μέλη τις ιταλικής κοινότητας των ΗΠΑ με το ίδιο όνομα, κατάλαβε ότι είναι υπαρκτό και δεν το έβγαλαν από το μυαλό τους, οπότε συνέχισε τη ζωή της.

Ο Jost και η Johansson κλείνουν αυτόν τον μήνα έναν χρόνο έγγαμου βίου και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Παντρεύτηκαν σε μία μικρή τελετή με λίγους φίλους μόνο και, φυσικά την οικογένειά τους. Έχουν μαζί τον μικρό Cosmo, ενώ η ηθοποιός έχει μία ακόμη κόρη, τη Rose Dorothy, με τον πρώην σύζυγό της, Romain Dauriac.

Δείτε ακόμη: 9 celebrities που δεν χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.