CELEBRITIES

O Sting γιόρτασε τα γενέθλιά του κάτω από την Ακρόπολη


The Jennettes

4 Οκτωβρίου 2021

O Sting γιόρτασε τα γενέθλιά του κάτω από την Ακρόπολη
O Sting γιόρτασε τα γενέθλιά του κάτω από την Ακρόπολη μετά τις συναυλίες στο Ηρώδειο

Στη χώρα μας βρέθηκε ο Sting για τις δυο προγραμματισμένες συναυλίες του στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Η παραμονή του στην Αθήνα συνέπεσε με τα γενέθλιά του (2 Οκτωβρίου), τα οποία και γιόρτασε κάτω από το φως του Ναού του Παρθενώνα. 

O διάσημος τραγουδιστής και μουσικός δεν ήταν μόνος του, καθώς στο πλευρό του βρέθηκε ένας εξίσου θρυλικός Βρετανός μουσικός, ο Eric Burdon. Τη φωτογραφία από τη βραδινή τους έξοδο στην Αθήνα ανέβασε ο Burdon και έγραψε στη λεζάντα:

"Δύο Άγγλοι στην Αθήνα. Χαρούμενα γενέθλια Sting, με αγάπη Eric"

Ο frontman του συγκροτήματος "The Animals" είναι παντρεμένος με την Ελληνίδα Μαριάννα Προεστού και ζει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Η μοναδική συναυλία του Sting ήταν η τέλεια αφορμή για να συναντηθούν και φυσικά να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά του.

Τρία χρόνια μετά την τελευταία του επίσκεψη στη χώρα μας ο Sting εμφανίστηκε  στο πλαίσιο της περιοδείας του «My Songs», ερμηνεύοντας τραγούδια από την εποχή των «Police» αλλά και τη σόλο καριέρα του, ενώ στο πλευρό του ήταν και ο γιος του Joe Sumner.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.