CELEBRITIES

Η κόρη του Steve Jobs έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού


The Jennettes

4 Οκτωβρίου 2021

Η κόρη του Steve Jobs έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού
Eve Jobs: Η κόρη του Steve Jobs έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Η μικρότερη κόρη του Steve Jobs, Eve, έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο στην Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Η 23χρονη πλέον Eve Jobs, κόρη του εκλιπόντα ιδρυτή της Apple και της επενδύτριας Laurene Powell Jobs, στράφηκε στο modeling μερικούς μήνες αφού η μητέρα της αποκάλυψε ότι τα παιδιά της δεν πρόκειται να κληρονομήσουν την τεράστια περιουσία της.

Η ίδια λοιπόν έλαβε δράση και πολύ καλά έκανε, αφού έχει όλα τα προσόντα για να ακολουθήσει την εν λόγω καριέρα. Περπάτησε για τον οίκο μόδας Coperni και μάλιστα εμφανίστηκε μαζί με τη Gigi Hadid και την Paloma Elsesser.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs)

Η Eve Jobs έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στην πασαρέλα με ένα neon top και mini φούστα. Αυτό όμως που δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν η τσάντα που κρατούσε το όμορφο μοντέλο. Πρόκειται για τη νέα τσάντα Origami του brand της οποίας το σχέδιο ήταν εμπνευσμένο από το εικονίδιο των φωτογραφιών του iPhone. 

Το νεαρό μοντέλο έδειξε τη χαρά του μέσα από μία αναρτησή της στο Instagram που έγραψε: 

"Δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις το πόσο εξαιρετική είναι η συλλογή. Ήταν τιμή μου να είμαι μέρος του οράματος της Coperni. Συγχαρτητήρια  Arnaud Vaillant και Sébastien Meyer και σε όλη την ομάδα".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glossier (@glossier)

Η Eve Jobs είχε ξεκινήσει τη καριέρα της ως μοντέλο το Δεκέμβριο του 2020 με την εταιρεία καλλυντικών και skincare, Glossier. Ήδη από τότε, όλα έδειχναν ότι θα έχει μία μεγάλη καριέρα στο modeling. Ανυπομονούμε να την παρακολουθήσουμε.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS