CELEBRITIES

Britney vs. Spears: 5 ανατριχιαστικές αποκαλύψεις που κάνει το ντοκιμαντέρ


The Jennettes

4 Οκτωβρίου 2021

Britney vs. Spears: 5 ανατριχιαστικές αποκαλύψεις που κάνει το ντοκιμαντέρ

Μία ημέρα πριν την οριστική απελευθέρωση της Britney Spears από τον πατέρα της, Jamie. το ντοκιμαντέρ Britney vs. Spears έκανε πρεμιέρα στο Netflix.

Είναι τρομακτικό το πόσα πράγματα δεν γνωρίζαμε για αυτή την παράλογη κηδεμονία που την κρατούσε αιχμάλωτη. Και όταν λέμε αιχμάλωτη, το εννοούμε. Αν ήθελε να βγει για να φάει ένα burger, έπρεπε να πάρει τηλέφωνο και να περιμένει 10 λεπτά για να πάρει άδεια. Αν ήθελε να αγοράσει βιβλία στα παιδιά της, ζητούσε άδεια και περίμενε μερικές μέρες για το αν θα εγκριθεί. Αυτή η φυλακή διήρκεσε 13 χρόνια και επιτέλους έφτασε στο τέλος της.

Τον Φεβρουάριο του 2021, κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ των New York Times, "Framing Britney Spears", από τις πλατφόρμες FX και Hulu ενημερώνοντάς μας για όλα όσα γνωρίζαμε για την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει η Britney από το 2008. Λίγες μέρες μετά ανακοινώθηκε το ντοκιμαντέρ του Netflix, που ετοιμάζεται από το φθινόπωρο του 2019 και αποκαλύπτει σημαντικές μαρτυρίες και έγγραφα.

Η Britney Spears δεν ήθελε εξαρχής τον πατέρα της σε αυτόν το ρόλο

Το 2009, ο δικηγόρος Adam Streisand εκπροσωπούσε την Britney στο δικαστήριο. Η τραγουδίστρια ήταν πρόθυμη στο να συνεργαστεί και ήξερε πολύ καλά τι σήμαινε η κηδεμονία για την ίδια. Ζήτησε μέσω του εκπροσώπου της να αναλάβει άλλος τον ρόλο και όχι ο πατέρας της. «Όταν είπα στον δικαστή τι είναι αυτό που θέλει η Britney, εκείνος με κοίταξε και μου είπε ότι έχει στα χέρια του μία αναφορά που λέει ότι η Spears δεν έχει την ικανότητα να διατηρήσει σχέση με δικηγόρο. Και μου ζήτησε να βγω από την αίθουσα», δήλωσε στο ντοκιμαντέρ ο κύριος Streisand.

Το γράμμα που έγραψε η ίδια σε τρίτο πρόσωπο

Ο παλιός φίλος της Britney και δημιουργός του ντοκιμαντέρ For The Record μιλά για εκείνη την εποχή και τον ψυχισμό της τραγουδίστριας. Ο ίδιος διαβάζει αποσπάσματα από το γράμμα που η ίδια έγραψε τότε, σε τρίτο πρόσωπο. «Η Britney πλέον εξαναγκάστηκε σε σιωπή για όσα της συμβαίνουν. Οι άνθρωποι που την ελέγχουν, κερδίζουν 3 εκατ. τον χρόνο. Θα ήθελε πολύ να υπάρξει ένα νέο πρόσωπο που θα εξετάσει την περίπτωσή της, αλλά κάθε φορά που το ζητά, δέχεται απειλές ότι θα της πάρουν τα παιδιά». Υπάρχει όμως και ηχητικό ντοκουμέντο, όπου η Britney καταγγέλλει τις απειλές και ζητά νομική βοήθεια. Αλλά τζίφος.

Η συνάντηση σε τουαλέτα με δημοσιογράφο

Η μία εκ των δημιουργών του ντοκιμαντέρ μιλά με δάκρυα στα μάτια για εκείνη τη μέρα που είχε κανονίσει να βρεθεί με την Spears, έχοντας αναπτύξει μία σχέση εμπιστοσύνης από παλιά. Λέγοντάς της «ευχαριστώ, τα λέμε», της έδωσε ένα έγγραφο που περιέγραφε τη δυσαρέσκειά της για τον δικηγόρο που της είχαν ορίσει και που δεν έκανε τίποτα για να την υπερασπιστεί. Το δικαστήριο αμφισβήτησε το γνήσιο της υπογραφής της και, για ακόμη μία φορά, έκρινε ότι δεν έχει την ικανότητα να επιλέξει συνήγορο.

Ο ρόλος του πρώην αρραβωνιαστικού

Το 2009, η Spears άρχισε να βγαίνει με τον τότε μάνατζέρ της, Jason Trawick. Όταν αρραβωνιάστηκαν το 2011, η ίδια ζήτησε να αναλάβει εκείνος την κηδεμονία της, πράγμα που συνέβη αλλά σε συνεργασία με τον Jamie Spears. Όταν χώρισαν, ο Jamie την ανέλαβε ξανά εξ ολοκλήρου.

Δεν είχε ποτέ έναν δικό της άνθρωπο

Στο ντοκιμαντέρ Britney vs. Spears, δεν υπάρχει καμία αναφορά της μητέρας ή της αδερφής της Britney, πράγμα που ενισχύει τα λεγόμενά της για πλήρη απουσία της οικογένειας από τη ζωή της. Υπάρχουν εικόνες από τις στιγμές που ζούσε η Britney με τους παπαράτσι. Εκεί γνώρισε έναν paparazzo, με τον οποίο έκανε σχέση για ένα διάστημα. Αργότερα, εμφανίστηκε στη ζωή της ένας εκ των managers, τον οποίο γνώρισε τυχαία σε ένα μπαρ. Δεν είχε ποτέ έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης. Ο εκάστοτε σύντροφός της ήταν και εκείνος που τη στήριζε περισσότερο από όλους. Ευτυχώς, 13 χρόνια μετά, η ζωή της παίρνει έναν άλλο δρόμο. Αυτόν που δικαιούται από πάντα.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.