CELEBRITIES

To δικαστήριο ελευθερώνει την Britney από τον πατέρα της και εκείνη πετάει στα σύννεφα - κυριολεκτικά


The Jennettes

30 Σεπτεμβρίου 2021

To δικαστήριο ελευθερώνει την Britney από τον πατέρα της και εκείνη πετάει στα σύννεφα - κυριολεκτικά

Η Britney Spears είναι επιτέλους ελεύθερη. Πέρασε 13 χρόνια υπό τον έλεγχο του πατέρα της αλλά τώρα, με επίσημη απόφαση δικαστηρίου, η κηδεμονία που έμοιαζε με βασανιστήριο τελείωσε.

Σύμφωνα με το Page Six, η σταρ ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε ότι θα ζήσει με τους δικούς της όρους. «Πέρασε τόσον καιρό πιστεύοντας ότι δε θα ερχόταν ποτέ η μέρα που ο έλεγχος του πατέρα της σε κάθε τομέα της ζωής της θα τελείωνε, αλλά να που έγινε», δήλωσε άτομο του περιβάλλοντός της.

«Είναι σοκαρισμένη και έχει μείνει άφωνη, αλλά κυριολεκτικά χοροπηδάει από χαρά. Έχει να νιώσει τέτοια ευτυχία εδώ και 13 χρόνια», πρόσθεσε.

Η Britney ελευθερώθηκε και πετάει στα σύννεφα – το εννοούμε. Λίγο αφότου έμαθε τα ευχάριστα νέα, ανάρτησε ένα βίντεο που αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά της. Τη  βλέπουμε να πιλοτάρει αεροπλάνο, γεμάτη αισιοδοξία για όσα έρχονται.

«Πρώτη φορά πετάω αεροπλάνο», έγραψε η σταρ στη λεζάντα. 

Λίγες μέρες πριν το δικαστήριο αποφασίσει να δώσει τέλος στην κηδεμονία, δημοσίευμα των New York Times αποκάλυψε ότι ο Jamie Spears είχε προσλάβει ιδιωτική εταιρεία για να παρακολουθήσει τις ιδιωτικές συζητήσεις της κόρης του – ακόμη κι αυτές που έκανε με τον δικηγόρο της, αλλά και στην κρεβατοκάμαρά της.

Αυτά είναι πια παρελθόν. Μακριά από το τοξικό περιβάλλον που ζούσε για παραπάνω από μία δεκαετία, είναι έτοιμη για μία νέα αρχή.

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι έχουν μεγαλώσει με ανάδοχες οικογένειες 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.