CELEBRITIES

Το συναισθηματικό ξέσπασμα της Britney Spears: «Όσο ο πατέρας μου ελέγχει τι φοράω, τι κάνω ή τι σκέφτομαι, δεν θα ξανακάνω συναυλία»


The Jennettes

19 Ιουλίου 2021

Το συναισθηματικό ξέσπασμα της Britney Spears: «Όσο ο πατέρας μου ελέγχει τι φοράω, τι κάνω ή τι σκέφτομαι, δεν θα ξανακάνω συναυλία»

Η Britney Spears δήλωσε πρόσφατα ότι δεν πρόκειται να ξανακάνει συναυλία όσο ο πατέρας της ελέγχει τι φοράει, τι λέει ή τι σκέφτεται. Η διάσημη τραγουδίστρια στράφηκε εναντίον και της αδερφής της, Jamie Lynn, με την οποία διατηρεί πλέον αποστάσεις. 

 

Η παραπάνω δήλωση της Spears βρίσκεται σε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι έγινε με αφορμή το δικαίωμα του πατέρα της να ελέγχει τις προσωπικές και οικονομικές της υποθέσεις. Να σημειωθεί πως ο πατέρας της είναι ο μοναδικός διαχειριστής της περιουσίας της star, ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως αναφέρει η ίδια στο σχετικό post:

«Δεν θα ξανακάνω συναυλία όσο ο πατέρας μου διαχειρίζεται το τι φοράω, τι λέω, τι κάνω ή τι σκέφτομαι... Οπότε παραιτούμαι! Δεν μου άρεσε που η αδερφή μου εμφανίστηκε σε μια παράσταση σε βραβεία και ερμήνευσε τα ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ σε remix! Το λεγόμενο σύστημα στήριξής μου με πλήγωσε βαθιά! Αυτή η κηδεμονία σκότωσε τα όνειρά μου... οπότε το μόνο που έχω είναι η ελπίδα και η ελπίδα είναι το μόνο πράγμα σε αυτόν τον κόσμο που είναι πολύ δύσκολο να τη σκοτώσουν. Όμως εξακολουθούν να προσπαθούν».

«Δεν πρόκειται να παίξω σε κανένα στάδιο σύντομα. Θα προτιμούσα να μοιραστώ ένα βίντεο -ΝΑΙ- από το σαλόνι μου παρά σε σκηνή στο Vegas».

Πριν λίγες ημέρες, η Britney Spears πέτυχε μία μικρή αλλά σημαντική νίκη για τον εαυτό της. Διόρισε έναν νέο δικηγόρο για να την εκπροσωπήσει στην προσπάθειά της να δώσει τέλος στην ρύθμιση της κηδεμονίας. Δεν έχει ακόμα υποβληθεί επίσημο αίτημα ενώ η επόμενη ακρόαση στο δικαστήριο αναμένεται να γίνει τις 29 Σεπτεμβρίου στο Los Angeles.

Δείτε ακόμη: 10 διάσημοι που έγιναν εκατομμυριούχοι από φτωχοί 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.