CELEBRITIES

Η πρώτη «μικρή» νίκη της Britney Spears: Της επιτράπηκε να επιλέξει η ίδια τον δικηγόρο που θα την εκπροσωπήσει


The Jennettes

15 Ιουλίου 2021

Η πρώτη «μικρή» νίκη της Britney Spears: Της επιτράπηκε να επιλέξει η ίδια τον δικηγόρο που θα την εκπροσωπήσει
Από τότε που η Britney Spears ξεκίνησε τη «μάχη» της εναντίον της κηδεμονίας του πατέρα της, δεν έλαβε κάποιο καλό ή ελπιδοφόρο νέο, έως σήμερα. Πρόκειται για μια μικρή νίκη -την πρώτη της-, όπου πλέον μπορεί να επιλέξει η ίδια τον δικηγόρο που θα την εκπροσωπήσει!

Από τότε που η Britney Spears ξεκίνησε τον «αγώνα» της εναντίον της κηδεμονίας του πατέρα της, δεν έλαβε κάποιο καλό ή ελπιδοφόρο νέο, έως σήμερα. Πρόκειται για μια μικρή νίκη -την πρώτη της-, όπου πλέον μπορεί να επιλέξει η ίδια τον δικηγόρο που θα την εκπροσωπήσει!

Ένας δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες έχει αποφασίσει ότι η Britney Spears μπορεί να προσλάβει τον δικό της δικηγόρο στη μακροχρόνια μάχη για την κηδεμονία της. Και το ποπ είδωλο επέλεξε τον Mathew S. Rosengart, έναν εξέχοντα δικηγόρο του Χόλυγουντ και πρώην ομοσπονδιακό εισαγγελέα, για να αναλάβει την υπόθεσή της.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της ακρόασης την Τετάρτη, όπου το δικαστήριο είχε έναν μακρύ κατάλογο από θέματα να αντιμετωπίσει μετά από την συγκλονιστική μαρτυρία της Britney τον Ιούνιο, στην οποία περιέγραψε τη ζωή της υπό τo καθεστώς της κηδεμονίας.

Ο δικαστής ενέκρινε την παραίτηση του μακροχρόνιου δικηγόρου της Britney, Samuel D. Ingham III, καθώς και την παραίτηση της εταιρείας διαχείρισης της περιουσίας της, Bessemer Trust, η οποία είχε προηγουμένως υπογράψει να είναι συν-συντηρήτρια. Αυτό αφήνει τον πατέρα της, Jamie Spears, τον μοναδικό συντηρητή των οικονομικών της συναλλαγών.

jenny.gr

Η Britney Spears, η οποία συμμετείχε τηλεφωνικώς στην συζήτηση του ακροατηρίου, επανέλαβε στο δικαστήριο ότι θέλει να «βγάλει από το πλάνο» τον πατέρα της. 

Είπε ότι η ρύθμιση «επιτρέπει στον μπαμπά μου να καταστρέψει τη ζωή μου» και ανέφερε ότι τον φοβάται. Η Spears είπε ότι νιώθει «παγιδευμένη» και πως λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή «με τη βία», ενώ περιέγραψε μια περίπτωση στην οποία ο πατέρας της εμφανίστηκε στο σπίτι της μεθυσμένος.

«Είμαι εδώ για να απαλλαγώ από τον μπαμπά μου και να τον μηνύσω για κατάχρηση αυτής της κηδεμονίας», είπε.

Η άδεια της Britney Spears να επιλέξει τον δικό της δικηγόρο χαιρετίζεται ως νίκη από τους ακτιβιστές του διάσημου κινήματος #FreeBritney και είναι μια μικρή ελπίδα, ένα βήμα πιο κοντά στο να κερδίσει τη ζωή της πίσω.

Δείτε ακόμη: 10 διάσημοι που έχουν μιλήσει με θάρρος για την σεξουαλική κακοποίησή τους

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.