CELEBRITIES

Νέα στοιχεία στο φως για τη Britney: «Ο πατέρας της είχε βάλει να την παρακολουθούν παντού, με ηχογραφήσεις ακόμη και στην κρεβατοκάμαρα»


The Jennettes

25 Σεπτεμβρίου 2021

Νέα στοιχεία στο φως για τη Britney: «Ο πατέρας της είχε βάλει να την παρακολουθούν παντού, με ηχογραφήσεις ακόμη και στην κρεβατοκάμαρα»
Η εταιρεία ασφαλείας που είχε προσλάβει ο Jamie Spears με σκοπό την προστασία της ήταν ιδιαίτερα παραβιαστική αφού παρακολουθούσε στενά σχεδόν κάθε βήμα της τραγουδίστριας.

Ο δρόμος για την ελευθερία και τη λύτρωση της Britney Spears πριν λίγο καιρό, είχε την πιο απρόσμενη εξέλιξη. Ο πατέρας της, Jamie Spears, έκανε αυτό που δεν περίμενε κανείς!

Συμφώνησε να την αφήσει ήσυχη αφού σε έγγραφο που κατέθεσε στο δικαστήριο, έκανε αίτηση για το τέλος της 13ετούς κηδεμονίας της κόρης του. 

Όπως αποκαλύπτει όμως ντοκιμαντέρ των New York Times, για την κηδεμονία της star από τον πατέρα της που κράτησε από το 2008 μέχρι πρόσφατα, η καθημερινότητα της Britney ήταν πολύ πιο εφιαλτική από ό,τι θα υπολόγιζε κανείς. Η εταιρεία ασφαλείας που είχε προσλάβει ο Jamie Spears με σκοπό την προστασία της ήταν ιδιαίτερα παραβιαστική αφού παρακολουθούσε στενά σχεδόν κάθε βήμα της τραγουδίστριας στην καθημερινή της ζωή. 

Σύμφωνα με πρώην υπάλληλο της εταιρείας ασφαλείας που είχε νοικιάσει ο πατέρας της, η διαρκής παρακολούθηση της Britney περιλάμβανε από ηλεκτρονικές επικοινωνίες μέχρι και ηχογραφήσεις από την κρεβατοκάμαρα της και συζητήσεις με τον σύντροφό και τα παιδιά της.

Ο πρώην υπάλληλος, Alex Vlasov, μίλησε στο νέο ντοκιμαντέρ των New York Times με τίτλο "Controlling Britney Spears", το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή και απέδειξε τα όσα ισχυρίστηκε, δείχνοντας μηνύματα, e-mails και ηχογραφήσεις στις οποίες είχε πρόσβαση κατά τη διάρκεια των εννέα ετών που ήταν βοηθός διευθυντή και υπεύθυνος επιχειρήσεων και κυβερνοασφάλειας της εταιρείας Black Box που είχε αναλάβει την ασφάλεια της Britney Spears.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Vlasov: «Μου θύμισε πραγματικά κάποιον που ήταν στη φυλακή και η ασφάλεια έπρεπε να κάνει στην ουσία τον φύλακα της φυλακής». Ο ίδιος ισχυρίστηκε ωστόσο, πως εκείνοι που τον καθοδηγούσαν, του είχαν πει ότι η στενή παρακολούθηση της star ήταν απαραίτητη για τη σωστή προστασία της και πως η ίδια είχε γνώση της κατάστασης. 

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η παρακολούθηση μηνυμάτων και η ηχογράφηση συνομιλιών σε ιδιωτικό χώρο χωρίς τη συγκατάθεση και των δύο μερών αποτελεί παραβίαση του νόμου. Ωστόσο, δεν είναι επίσημα γνωστό εάν το δικαστήριο που επέβλεπε την κηδεμονία της Spears ήταν ενήμερο ή είχε εγκρίνει την τόσο στενή παρακολούθησή της. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της πάντως, «κάτι τέτοιο θα αποτελούσε μια ντροπιαστική παραβίαση των δικαιωμάτων της στην ιδιωτική της ζωή και ένα ζωντανό παράδειγμα στέρησης των πολιτικών της ελευθεριών» ενώ ζήτησε να διερευνηθούν περαιτέρω όλοι οι παραπάνω ισχυρισμοί. 

Το επίσημο trailer του ντοκιμαντέρ Netflix Britney vs. Spears στο Netflix μάς δίνει μία καλή γεύση για το τι θα δούμε στις 28 Σεπτεμβρίου. Η Britney Spears δούλευε μία ζωή για άλλους και δεν χρωστά τίποτα σε κανέναν. Το ντοκιμαντέρ Britney vs Spears έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την τεράστια νίκη στη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της. Δεν μπορούμε να πούμε ακόμα ότι είναι ελεύθερη, αλλά είναι σε πολύ καλό δρόμο. Ο αρραβώνας της με τον εδώ και χρόνια σύντροφό της Sam Asghari είναι ένα όνειρο που επιτέλους μπόρεσε να πραγματοποιήσει και της δίνει πρόσβαση στη νέα της ζωή.

Δείτε ακόμη: Το σπίτι που πούλησε η Britney Spears είναι η αποθέωση του minimal

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.