CELEBRITIES

Υπόθεση Britney Spears: Ο πατέρας της καταχράστηκε την περιουσία της - Θα πάρει ποτέ πίσω τα χρήματά της;


The Jennettes

22 Ιουλίου 2021

Υπόθεση Britney Spears: Ο πατέρας της καταχράστηκε την περιουσία της - Θα πάρει ποτέ πίσω τα χρήματά της;

Το κίνημα #FreeBritney έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Τώρα, η σταρ είναι έτοιμη να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να απαλλαχθεί από όσα ο πατέρας της την ανάγκασε να υποστεί. Στο πλευρό της, έχει καλλιτέχνιδες – από την Christina Aguilera και τη Madonna, μέχρι τη Miley Cyrus και τη Missy Eliot – που στηρίζουν την ανεξαρτησία της, ενώ Γερουσιαστές έχουν τοποθετηθεί υπέρ της. 

Η Britney θα απελευθερωθεί, αυτό είναι σίγουρο. Μία ερώτηση, ωστόσο, παραμένει αναπάντητη. Θα πάρει ποτέ πίσω τα εκατομμύρια που έχασε εξαιτίας των κηδεμόνων της;

Από το 2008, ο Jamie Spears διατηρούσε υπό τον έλεγχό του κάθε τομέα της ζωής της – από το χρώμα της κουζίνας της, ως τους ερωτικούς της συντρόφους και το δικαίωμα στη μητρότητα. Σύμφωνα με την κατάθεση της κόρης του στις 23 Ιουνίου, της χορηγούσε λίθιο παρά τη θέλησή της. 

Τώρα, χάρη στο νέο της δικηγόρο, Mathew Rosengart, η Britney οδηγεί ξανά. Παράλληλα, γίνεται σημαντική προσπάθεια να αφαιρεθεί ο Jamie από την κηδεμονία.

«Είναι παραπάνω από ευγνώμων για όλο αυτό που έχει συμβεί», ανέφερε άτομο του περιβάλλοντός της στο People. 

Όπως και να ‘χει, ο Jamie έχει καταχραστεί τεράστιο μέρος της περιουσίας της – τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Frobes. Κάθε μήνα, λάμβανε μισθό από την κόρη του, ο οποίος άγγιζε τις 16 χιλιάδες, ενώ εκείνη είχε αναλάβει τα έξοδα για το γραφείο, την ασφάλεια και τους δικηγόρους του. Παράλληλα, έπαιρνα το 1,5% της αξίας κάθε εισιτηρίου που κοβόταν για συναυλίες της στο Las Vegas. 

Το πιθανότερο είναι πως η Britney δε θα ξαναδεί ποτέ τα χρήματα αυτά. Θα χρειαστεί να αποδειχθεί πρώτα πως ο πατέρας της την εκμεταλλεύτηκε και δεν ήταν αναγκαία για την κηδεμονία της, κάτι ιδιαίτερα δύσκολο. Τουλάχιστον, θα μπορέσει να διαχειριστεί ξανά τη ζωή της – αυτή είναι και η βασική της προτεταιότητα.

 

Δείτε ακόμη: 9 celebrities που δεν ξέρατε ότι χρησιμοποιούν καλλιτεχνικό όνομα 

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.