UPDATE #NOW

Britney vs. Spears: Το σοκαριστικό ντοκιμαντέρ του Netflix ρίχνει φως στην υπόθεση της κηδεμονίας


Κλέλια Φατούρου

23 Σεπτεμβρίου 2021

Britney vs. Spears: Το σοκαριστικό ντοκιμαντέρ του Netflix ρίχνει φως στην υπόθεση της κηδεμονίας

Britney is (almost) free και επιτέλους απαλλάσσεται σιγά σιγά από την κηδεμονία του πατέρα της.

Εμείς μπορεί να το μάθαμε σχετικά πρόσφατα, αλλά η ζωή της είναι μία διαρκής μάχη, ειδικά από το 2008, όταν η ζωή και η καριέρα πέρασαν στον έλεγχο του πατέρα της. Το ντοκιμαντέρ του Hulu, "Framing Britney Spears" εξήγησε με περισσότερες λεπτομέρειες το μαρτύριο της Brit, αλλά αρκετά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.

Το Netflix παίρνει τη σκυτάλη και αποκαλύπτει σοκαριστικές πληροφορίες μέσα από ηχητικά μηνύματα και έγγραφα, μπαίνουμε πιο βαθιά στην ιστορία που δεν γνωρίζαμε για χρόνια. Το πρώτο teaser διαρκεί 18 δευτερόλεπτα και αποτελείται από ένα και μόνο ηχητικό απόσπασμα, από την 21η Ιανουαρίου του 2009. Η Britney Spears τηλεφωνεί σε ένα δικήγορο για να επιβεβαιώσει την αρχή του τέλους της κηδεμονίας της. Μιλάμε για το 2009, σωστά;

Μία μέρα μετά, προσγειώθηκε το επίσημο trailer του Netflix που μάς δίνει μία καλή γεύση για το τι θα δούμε στις 28 Σεπτεμβρίου. Η Britney Spears δούλευε μία ζωή για άλλους και δεν χρωστά τίποτα σε κανέναν. Το ντοκιμαντέρ Britney vs Spears έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την τεράστια νίκη στη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της. Δεν μπορούμε να πούμε ακόμα ότι είναι ελεύθερη, αλλά είναι σε πολύ καλό δρόμο. Ο αρραβώνας της με τον εδώ και χρόνια σύντροφό της Sam Asghari είναι ένα όνειρο που επιτέλους μπόρεσε να πραγματοποιήσει.