CELEBRITIES

H Demi Moore και η κόρη της παρέδωσαν μαθήματα στιλ στο Παρίσι


The Jennettes

5 Οκτωβρίου 2021

H Demi Moore και η κόρη της παρέδωσαν μαθήματα στιλ στο Παρίσι

H φετινή Εβδομάδας μόδας τα είχε όλα - λάμψη, μοναδικές δημιουργίες, υψηλή αισθητική και φυσικά την παρουσία πολλών σταρ. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους είδαμε και την Demi Moore μαζί με την κόρη της, Scout Willis.

Μητέρα και κόρη εμφανίστηκαν στο Παρίσι και παρέδωσαν μαθήματα στιλ, ενώ κατευθύνονταν προς το fashion show της Stella McCartney.

Η 58χρονη Demi Moore επέλεξε μια ολόσωμη μαύρη φόρμα που το κάτω της μέρος ήταν φαρδύ ενώ το επάνω ήταν διχτυωτό στο σημείο του ντεκολτέ. Αυτό όμως που έκανε την διαφορά στο συγκεκριμένο look ήταν το μπεζ bomberjacket σε loose γραμμή που έδινε χρώμα και extra στιλ στο σύνολο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Déspi NaKa (@despi_naka)

Η νεαρή Scout Willis ακολούθησε τα στιλιστικά χνάρια της μαμάς της και επέλεξε ένα παρόμοιο look. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε ένα oversized μαύρο σακάκι που το συνδύασε με ένα απλό μαύρο top και μία λευκή φαρδιά παντελόνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

H Demi Moore δεν αποχωρίζεται την κόρη της στις τελευταίες επίσημες εμφανίσεις της και όχι μόνο. Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και φέτος απόλαυσαν τις κοινές καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα. Μάλιστα, επισκέφτηκαν πολλά όμορφα νησιά και δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες στο Instagram διαφημίζοντας τη χώρα στα εκατομμύρια ακολούθους τους. Ευχαριστούμε Demi, ευχαριστούμε Scout.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.