CELEBRITIES

O Will Smith αποκάλυψε ποια ταινία έχει μετανιώσει που έκανε (και δεν έχει άδικο)


The Jennettes

7 Οκτωβρίου 2021

O Will Smith αποκάλυψε ποια ταινία έχει μετανιώσει που έκανε (και δεν έχει άδικο)
Σε επεισόδιο της σειράς του GQ "Undercover", ο Will Smith αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ποιο ρόλο θεωρεί τον χειρότερο που έκανε ποτέ στην καριέρα του. Μετά τις αποκαλύψεις για την επιρροή του πατέρα του στη ζωή του αλλά και για τον ιδιαίτερο γάμο και τους όρους ανεξαρτησίας που έχει θέσει με τη σύζυγό του, ο αγαπημένος ηθοποιός τώρα γίνεται αποκαλυπτικός για την ταινία που έχει μετανιώσει αλλά και για τους ρόλους που αγάπησε. 

Σε επεισόδιο της σειράς του GQ "Undercover", ο Will Smith αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ποιο ρόλο θεωρεί τον χειρότερο που έκανε ποτέ στην καριέρα του. Μετά τις αποκαλύψεις για «την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα του που διαμόρφωσε το ποιος είναι σήμερα», αλλά και για τον ιδιαίτερο γάμο και τους όρους ανεξαρτησίας που έχει θέσει με τη σύζυγό του, ο αγαπημένος ηθοποιός τώρα γίνεται αποκαλυπτικός για την ταινία που έχει μετανιώσει αλλά και για τους ρόλους που αγάπησε.

Εσείς ποιο πιστεύετε ότι είναι το film, το οποίο θεωρεί χειρότερο όλων μέχρι σήμερα; Φυσικά, το "Wild, Wild West" όπου είχε συμπρωταγωνιστήσει με τη Salma Hayek και τον Kevin Kline το 1999, αποσπώντας τις χειρότερες κριτικές. Το περιοδικό Time, την είχε χαρακτηρίσει ως «μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες στην ιστορία του box office» ενώ ο ίδιος αναφέρει πως είναι «απλά πηγή στεναχώριας... Να βλέπω τον εαυτό μου με δερμάτινες περισκελίδες, το απεχθάνομαι».

Η πλοκή της ταινίας είναι η εξής για όσους δεν την έχουν δει: Στην Άγρια Δύση του 1869, ο μαύρος κυβερνητικός πράκτορας James West και ο ομοσπονδιακός πράκτορας Artemus Gordon, ειδικός στις μεταμφιέσεις, προσπαθούν να αποτρέψουν τα σχέδια του σατανικού Dr. Loveless να δολοφονήσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Οι ταινίες, για τις οποίες νιώθει υπερήφανος που πρωταγωνίστησε, είναι οι "Men in Black" και "The Pursuit of Happyness". Η ταινία "Men in Black" είναι αμερικάνικη κινηματογραφική κωμωδία του 1997 και βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικ. Οι ερμηνείες των δύο ταινιών ισοβαθμούν για τον ίδιο, και όχι αδίκως, αφού και το κοινό τις λάτρεψε από τα πρώτα λεπτά της πλοκής. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για διαφορετικούς λόγους, αυτές είναι οι δύο σχεδόν τέλειες ταινίες».

«Το κυνήγι της ευτυχίας» που λατρεύουμε να βλέπουμε μέχρι σήμερα, εκτυλίσσεται τη δεκαετία του '80, όπου ο Chris Gardner, ένας πωλητής ενισχυτών για ιατρική χρήση, μάταια προσπαθεί να συντηρήσει την οικογένειά του. Όταν η γυναίκα του τον εγκαταλείπει, χάνει τα πάντα -αυτοπεποίθηση, σπίτι, οικονομίες -, και με τον πεντάχρονο γιο του αρχίζει και πάλι από το μηδέν. Θα τα καταφέρει; Εάν δεν την έχετε δει, αξίζει να το κάνετε απόψε κιόλας!

Δείτε ακόμη: Celebrities: Ζευγάρια στη ζωή και στη σκηνή

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS