CELEBRITIES

Η Donna Karan έκανε διακοπές στην Ελλάδα γιατί εδώ βρίσκει «την ηρεμία μέσα στο χάος»


The Jennettes

7 Οκτωβρίου 2021

Η Donna Karan έκανε διακοπές στην Ελλάδα γιατί εδώ βρίσκει «την ηρεμία μέσα στο χάος»
Donna Karan:«Στην Ελλάδα βρίσκω την ηρεμία μέσα στο χάος»

Η διάσημη σχεδιάστρια, Donna Karan, απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα. Η ίδια επισκέφτηκε τη χώρα μας για να γιορτάσει τα γενέθλιά της και να περάσει λίγες μέρες χαλάρωσης. Μάλιστα γιόρτασε τα 73α γενέθλιά της στη συναυλία του Sting που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Ηρώδειο.

Η Karan έγραψε στο Instagram ότι η χαρά της ήταν μεγάλη που είχε την ίδια ημέρα γενέθλια με τον αγαπημένο της τραγουδιστή. Ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών από τη συναυλία και μίλησε με πολύ γλυκά λόγια για τη συνάντησή τους.

"Χρόνια Πολλά Sting. Ήρθαμε όλοι από αγάπη για να γιορτάσουμε τα 70α σου γενέθλια στη μεγαλοπρεπή εμφάνισή σου στην Ακρόπολη. Μια έμπνευση για ακόμα μια δεκαετία. Πόσο ωραίο είναι που έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια. Τραγουδήσαμε, χορέψαμε και γιορτάσαμε τη ζωή σε αυτήν την απίστευτη ιστορική σκηνή".

Μετά την εμφάνισή της στη συναυλία αποφάσισε να κάνει μια κρουαζιέρα στο Αιγαίο μαζί με την κόρη της. Η διάσημη σχεδιάστρια ανέβασε αρκετές φωτογραφίες από το ταξίδι της δείχνοντας πόσο όμορφα περνά στην Ελλάδα.

"Ευχαριστώ την κόρη μου Gabby και τον Gianpaolo που μου έκαναν έκπληξη και τους φίλους μου που έκαναν τα γενέθλιά μου τόσο ξεχωριστά, θα τα θυμάμαι για πάντα" ενώ σημείωσε ότι "σαλπάροντας στο ηλιοβασίλεμα στην Ελλάδα βρίσκω την ηρεμία μέσα στο χάος".

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.