CELEBRITIES

Oι γιοι της Britney μεγάλωσαν και είναι ήδη model material


The Jennettes

8 Οκτωβρίου 2021

Oι γιοι της Britney μεγάλωσαν και είναι ήδη model material

Το 2021 έίναι μια πoλύ σημαντική χρονιά για την Britney Spears αλλά και για τους πιστούς θαυμαστές της. Είναι η χρονιά που πήρε την ζωή της πίσω και απελευθερώθηκε πότ ην κηδεμονία του πατέρα της. Το #freebritney έγινε τελικά πράξη. Πέρασε 13 χρόνια υπό τον έλεγχο του πατέρα της αλλά τώρα, με επίσημη απόφαση δικαστηρίου, η κηδεμονία που έμοιαζε με βασανιστήριο τελείωσε.

Η ζωή της τον τελευταίο χρόνο βρέθηκε στο κέντρο του ενδιαφέροντος των media, εξερευνώντας κάθε πτυχή. Τον αποτύχημενο γάμο της με τον Kevin Federline, το διάσημο break down του 2007, το τρόπο που μεγάλωσε η ίδια και μεγαλώνει τα παιδιά της.

Μια σπάνια φωτογραφία των δύο γιων της Britney Spears κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου. Ο 16χρονος Sean και ο 15χρονος Jayden, εμφανίζονται σε μια φωτογραφία την οποία μοιράστηκε ένας φίλος του 43χρονου πατέρα τους, στο λογαριασμό του στο Instagram. Οι δύο νέοι έχουν μεγαλώσει και είναι δύο όμορφοι έφηβοι. O ένας μάλιστα παίζει καταπληκτικά πιάνο! Στην φωτογραφία φορούν μαύρα φούτερ και χαμογελούν. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.