CELEBRITIES

Έξω βρέχει αλλά μέσα μας παίζει το video της Kate Hudson με την 3χρονη κόρη της


The Jennettes

8 Οκτωβρίου 2021

Έξω βρέχει αλλά μέσα μας παίζει το video της Kate Hudson με την 3χρονη κόρη της
Έξω βρέχει αλλά μέσα μας παίζει το video της Kate Hudson με την 3χρονη κόρη της

Η Kate Hudson και η μικρή της κόρη, Rani Rose έδωσαν μια ξεχωριστή παράσταση στο σπίτι τους. Φυσικά όταν λέμε παράσταση εννοούμε ότι μαμά και κόρη διασκέδασαν με το να τραγουδάνε μαζί στο σαλόνι του σπιτιού τους. Η ταλαντούχα ηθοποιός και η 3χρονη κόρη της τραγούδησαν μια ομολογουμένως εμπνευσμένη διασκευή του «Girl on Fire» της Alicia Keys με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Η Hudson μοιράστηκε το video με τους εκατομμύρια θαυμαστές της στο Instagram και σίγουρα αυτή η χαριτωμένη συνεργασία μαμάς και κόρης είναι ό,τι πιο αξιολάτρευτο είδαμε σήμερα!

Μάλιστα το video συνόδευσε η εξής λεζάντα: "7:30 το πρωί. Το αγαπημένο τραγούδι της Rani είναι το «This Girl is On Fire» και έτσι το κάνουμε εδώ. Μας αρέσει να κάνουμε show μαζί!"

Πριν μοιραστεί το video, η περήφανη μαμά ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες που έδειχναν τις δυο τους σε διάφορες παιχνιδιάρικες πόζες πριν δώσουν τη μικρή παράστασή τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Η Kate είναι επίσης μητέρα δυο αγοριών του Ryder, 17 ετών και του Bingham, 10. Η star έχει μιλήσει στο παρελθόν για τον τρόπο που μεγαλώνει τα παιδιά της. Η ίδια έχει αποφασίσει να ακολουθήσει μια διαφορετική μέθοδο ανατροφής για την κόρη της. Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι θα ακολουθήσει μια προσέγγιση χωρίς φύλο, τόσο για την 3 μηνών κόρη της, Rani, όσο και για τους δύο γιους της από προηγούμενες σχέσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

"Το να έχω κόρη δεν αλλάζει στην πραγματικότητα την προσέγγισή μου, όμως σίγουρα έχει διαφορά", είπε η Hudson. "Νομίζω ότι αναθρέφεις κάθε παιδί ξεχωριστά, ανεξαρτήτως φύλου. Ακόμα δεν ξέρουμε πώς πρόκειται να αυτοπροσδιορίζεται. Αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι είναι απίστευτα θηλυκή στην ενέργειά της, τους ήχους και τον τρόπο της", εξήγησε η Hudson. "Είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα αγόρια και έχει πολύ πλάκα να αγοράζεις παιδικά ρούχα".

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.