CELEBRITIES

Οι 2 συμβουλές μητρότητας που απορρίπτει η Jennifer Garner- και πολύ καλά κάνει


Κλέλια Φατούρου

9 Οκτωβρίου 2021

Οι 2 συμβουλές μητρότητας που απορρίπτει η Jennifer Garner- και πολύ καλά κάνει

Δεν ξέρω αν συμπαθείτε ή όχι την Jennifer Garner, αλλά μου προκαλούσε ανέκαθεν μία ηρεμία και ότι νιώθει πάντα σίγουρη για αυτό που κάνει.

Αν και η δική της προσωπική ζωή (συγκριτικά με τον πρώην σύζυγό της, Ben Affleck) είναι πιο ήσυχη και διακριτική, η ίδια δεν διστάζει καθόλου να μιλά για τη μητρότητα αλλά και να μοιράζεται μαζί μας fun οικογενειακές στιγμές. Και ενώ βρίσκεται σε μία πολύ busy φάση της ζωής της, γιατί μόλις έκλεισε συμφωνία με το Netflix εκτελώντας χρέη παραγωγού, δεν θέλει τα παιδιά της να τη βλέπουν ως μία τέλεια μαμά και μία γυναίκα που ξέρει τα πάντα.

«Με βλέπουν να δουλεύω πάρα πολύ, αλλά αυτό που μετράει για εμένα είναι να με βλέπουν ως αρχάρια. Είμαι «ψάρι» με κάθε πιθανό τρόπο και παλεύω με το δικό μου το εγώ, με το πόσο αδαής είμαι αλλά και με το πόσο πρόθυμη να πω «δεν έχω ιδέα τι κάνω. θα με μάθεις;». Και αυτό είναι κάτι που μου συμβαίνει ξανά και ξανά. Αλλά είναι αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο να μάθουν τα παιδιά μου από εμένα», είπε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που έδωσε στο Romper μέσω Zoom.

Μετά τον μύθο της τέλειας μαμάς, που πρέπει να είναι πάντα δυνατή και να φροντίζει να έχει έτοιμες απαντήσεις, η Jennifer Garner έρχεται να καταρρίψει έναν ακόμη. Και πολύ καλά κάνει. Πώς νιώθει για το κλισέ που θέλει τους γονείς να είναι φιλαράκια με τα παιδιά;

«Έχω πολλούς φίλους. Δεν θέλω τα παιδιά μου να πάρουν αυτόν τον ρόλο. Πρέπει να μπορούν να επικεντρώνονται στον εαυτό τους. Προφανώς και λατρεύω την παρέα τους. Να βγαίνουμε μαζί, να ταξιδεύουμε, να χανόμαστε παρέα σε βιβλιοπωλεία. Αλλά δεν θέλω να νιώθουν το βάρος του ότι είμαι η κολλητή τους και να ανησυχούν για εμένα». Η Jennifer Garner απέδειξε πως μερικά διαχρονικά κλισέ δεν έχουν λόγο ύπαρξης και δεν συνιστούν απαραίτητα μία υγιή σχέση με τα παιδιά. Δεν είσαι τέλειος και δεν έχεις όλες τις απαντήσεις. Ρωτώντας μαθαίνεις.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram/Jennifer.Garner

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.