CELEBRITIES

H Britney μπορεί να κέρδισε την ελευθερία της, αλλά όχι τα παιδιά της


The Jennettes

12 Οκτωβρίου 2021

H Britney μπορεί να κέρδισε την ελευθερία της, αλλά όχι τα παιδιά της

Πολλά θα αλλάξουν για την Britney Spears, τώρα που ο πατέρας της την αφήνει ήσυχη. Η κηδεμονία θα λήξει στις 12 Νοεμβρίου και επιτέλους θα ζήσει ελεύθερη. Κάτι θα παραμείνει ίδιο, ωστόσο. Η 39χρονη σταρ δε θα έχει την επιμέλεια των δύο γιων της, Sean Preston και Jayden James.

Όταν χώρισε με τον Kevin Federline, το δικαστήριο όρισε εκείνον ως νόμιμο κηδεμόνα των δύο αγοριών. Και, παρότι πλησιάζουν την ενηλικίωση, άρα η άποψή τους θα ακουστεί, το πιθανότερο είναι να μην επιλέξουν την μητέρα τους.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο Sean και ο Jayden ζουν με τον Federline, όμως  μπορούν να δουν την Britney όταν είναι σύμφωνοι και οι δύο γονείς. Η συμφωνία, βέβαια, βασίστηκε σε όσα όριζε η κηδεμονία της τραγουδίστριας, όταν τα παιδιά ήταν κάτω από 3 ετών. Τώρα που οι όροι αλλάζουν, ίσως μπορούν να περνούν ορισμένα βράδια στο σπίτι της. 

Επειδή ακριβώς εκείνη βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας από την παιδική της ηλικία, φρόντισε να μη ζήσουν οι γιοι της κάτι παρόμοιο. Μοιράζεται ελάχιστες φωτογραφίες τους στα social media και πάντα παίρνει την άδειά τους γιατί, όπως έχει δηλώσει, «είναι εξαιρετικά ανεξάρτητοι». 

Δείτε ακόμη: 9 celebrities που μίλησαν για την άσχημη πλευρά της δόξας

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.