CELEBRITIES

Όσο η σειρά για το σκάνδαλο Clinton-Lewisnky σαρώνει, η Hillary θυμάται με αγάπη την ημέρα του γάμου της


The Jennettes

12 Οκτωβρίου 2021

Όσο η σειρά για το σκάνδαλο Clinton-Lewisnky σαρώνει, η Hillary θυμάται με αγάπη την ημέρα του γάμου της
Tην ώρα που παίζεται η νέα σειρά για το σκάνδαλο Clinton-Lewisnky, η Hillary Clinton θυμάται την ημέρα του γάμου της

Η Hillary και ο Bill Clinton έκλεισαν 46 χρόνια έγγαμου βίου και μάλιστα η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, για να το γιορτάσει, ανέβασε ένα σπάνιο στιγμιότυπο από την ημέρα του γάμου τους. Την ώρα όμως που κάνει αναδρομή στην ευτυχισμένη στιγμή του γάμου της, μια άλλη αναδρομή στην ερωτική ζωή του Bill προβάλλεται στη μικρή οθόνη -και με μεγάλη επιτυχία.

Ο λόγος για το “Impeachment”, τη νεότερη προσθήκη στην true-crime σειρά ανθολογίας “American Crime Story” του δημιουργού Ryan Murphy. Η συγκεκριμένη σειρά περιγράφει τα γεγονότα που οδήγησαν σε ένα από τα πλέον διάσημα σκάνδαλα της σύγχρονης ιστορίας, το σκάνδαλο Clinton-Lewinsky.

Toν ρόλο της Monica Lewinsky υποδύεται η Beanie Feldstein, η εξαιρετική νεαρή ηθοποιός που έκανε το ντεμπούτο της στο “Booksmart” της Olivia Wilde. Στον ρόλο του Bill Clinton βρίσκεται ο Clive Owen, κάνοντας ένα δυναμικό comeback στην τηλεόραση.

Η ιστορία διαδραματίζεται στα μέσα των ‘90s και επικεντρώνεται στην παράνομη σχέση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ με τη νεαρή βοηθό του, η οποία τότε ήταν 22 ετών.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει προχωρήσει και να έχει αφήσει πίσω το αυτό το μελανό σημείο της σχέσης τους, αλλά η Αμερική όπως φαίνεται δεν το ξεχνάει.

Η Hillary πάντως ανέβασε μία φωτογραφία που δείχνει πόσο ευτυχισμένη ήταν στον γάμο τους ενώ έγραψε στη λεζάντα: «Ήταν πριν από μισή ζωή, ή μήπως μόλις χθες; Χαρούμενη επέτειο, Βill», συμπληρώνει στην ανάρτησή της η 73χρονη πολιτικός.

Η Ηillary και ο Bill Clinton παντρεύτηκαν στις 11 Οκτωβρίου του 1975. Μάλιστα όπως αναφέρουν πολλές πηγές η ίδια απέρριψε αρκετές φορές τη πρόταση γάμου που τις έκανε αλλά δέχτηκε όταν αποφοίτησέ από το πανεπιστήμιο του Yale.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.