Η Olivia Wilde, γυμνή και χωρίς photoshop, στην πιο ειλικρινή φωτογράφιση της ζωής της

The Jennettes
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021

Πάνω που είχαμε αποδεχθεί πόσο όμορφη είναι η Olivia Wilde, η τελευταία της φωτογράφιση ήρθε να μας εντυπωσιάσει ακόμη περισσότερο. 

Η 37χρονη ηθοποιός πόζαρε γυμνή στον φακό του Guy Aroch, για την καμπάνια της sustainable skincare σειράς True Botanicals, της οποίας είναι πρέσβειρα, και απέδειξε ακριβώς αυτό που είπε στην Vogue: «Η  βιωσιμότητα είναι σέξι».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karla Welch (@karlawelchstylist)

Μάλιστα, καμία από τις φωτογραφίες δεν έχει ίχνος photoshop. 

«Είμαι κάποια που έχει κάνει δύο μωρά, είμαι στο τέλος της δεκαετίας των 30, και αγαπώ το σώμα μου περισσότερο από ποτέ. Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να φροντίσω τον εαυτό μου. Αυτό είναι το τελετουργικό ομορφιάς μου: Να με φροντίζω και να εξυμνώ το σώμα μου σε αυτό το στάδιο της ζωής μου», δήλωσε.

Φυσικά, τοποθετήθηκε και στο κίνημα #FreeTheNipple που έχει στόχο να απενοχοποιήσει, επιτέλους, το γυναικείο στήθος. Για να μπορούμε όλες, σε όποιο στάδιο της ζωής μας κι αν βρισκόμαστε, να δείχνουμε το σώμα μας όπως μας αρέσει.

«Μακάρι, σ’ αυτήν τη χώρα, να μη μας φόβιζαν τόσο τα γυναικεία σώματα και να αντιμετωπίζουμε τις θηλές με τόσο πουριτανικό τρόπο. Το θεωρώ τόσο ανόητο», εξήγησε. Εμείς θα πούμε ότι ευχόμαστε να άλλαζε αυτό σε ολόκληρο τον κόσμο, όχι μόνο στις ΗΠΑ.

Η Olivia Wilde που, αυτήν τη στιγμή είναι ζευγάρι με τον Harry Styles, δηλώνει «πολύ καλά» και περνά τον χρόνο της «με έναν τρόπο που της επιτρέπει να ζει πιο υγιεινά και πιο ευτυχισμένα».

Δείτε ακόμη: 9 celebrities που δεν ξέρατε ότι χρησιμοποιούν καλλιτεχνικό όνομα