CELEBRITIES

Fallen Angel: Η ένοχη σχέση της Victoria’s Secret με τον Jeffrey Epstein αποκαλύπτεται σε νέο podcast


The Jennettes

14 Οκτωβρίου 2021

Fallen Angel: Η ένοχη σχέση της Victoria’s Secret με τον Jeffrey Epstein αποκαλύπτεται σε νέο podcast
Fallen angel: Το νέο podcast που αναλύει τη σχέση της Victoria’s Secret και του Jeffrey Epstein

Τα show της Victoria's Secret μπορεί να έμοιαζαν εντυπωσιακά γεμάτα glam και χλιδή, η αλήθεια όμως ήταν αρκετά διαφορετική. Κάθε μοντέλο ήθελε να συμμετάσχει στο catwalk και να απογειώσει, έτσι, την καριέρα του, αλλά η κατάσταση που επικρατούσε στα παρασκήνια ήταν πολύ μακριά από αυτό το όνειρο, όπως αποκαλύπτεται μετά από χρόνια.

Με τον ερχομό του #metoo και αφού το brand άρχισε σταδιακά να χάνει τη λάμψη του, αρκετά μοντέλα αποφάσισαν να μιλήσουν ανοιχτά για τις διατροφικές αλλά και ψυχικές διαταραχές που υπέστησαν από την απαράδεκτη συμπεριφορά των ανθρώπων της εταιρείας.

Όλες αυτές οι ιστορίες θα συζητηθούν σε ένα νέο podcast με τίτλο "Fallen Angel", το οποίο έχει σκοπό να τις αναδείξει και να αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβαινε στα παρασκήνια. Οι δημοσιογράφοι Vanessa Grigoriadis και Justine Harman θα αναλύσουν ακόμη τη σχέση του brand με τον κατάδικο για σεξουαλικά σκάνδαλα, sex trafficking και κύκλωμα παιδεραστίας, Jeffrey Epstein.

jenny.gr

Ο πρώην χρηματιστής είχε στενές σχέσεις με τον CEO του Victoria's Secret, Les Wexner. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν τα όσα περίεργα συμβαίνουν με τον Jeffrey Epstein.

Μια βοηθός της εταιρείας μάλιστα, η Cindy, αφηγείται στο podcast κάποιες ιστορίες από τη συναναστροφή της με τον Epstein. O ίδιος της είχε προτείνει να πάνε μαζί στο σπίτι του και εκείνη του αρνήθηκε καθώς αισθανόταν ότι κάτι δεν πάει καλά. «Δεν ήξερα καν ποιος ήταν αυτός ο άνδρας, οπότε αρνήθηκα".

jenny.gr

Η Cindy περιέγραψε αρκετά σκηνικά κατά τα οποία ο ίδιος της ζητούσε να περάσουν χρόνο μαζί και εκείνη αρνούνταν τις προτάσεις του. Ο Wexner και ο Epstein ήταν πολύ καλοί φίλοι και η σχέση τους αφήνει πολλά ερωτηματικά για πολλά σκάνδαλα. Έπειτα από τα όσα αποκαλύφθηκαν για τον πρώην χρηματιστή, ο ίδιος κρατούνταν στη φυλακή που εν τέλει αυτοκτόνησε το 2019 μέσα στο κελί του.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.