CELEBRITIES

Τέλος στην κουλτούρα της δίαιτας: H Khloe Kardashian διορθώνει όσους αποκαλούν την κόρη της «μεγαλόσωμη»


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2021

Τέλος στην κουλτούρα της δίαιτας: H Khloe Kardashian διορθώνει όσους αποκαλούν την κόρη της «μεγαλόσωμη»

H Khloe Kardashian έχει μιλήσει πολλές φορές για τη σχέση που έχει καταφέρει να χτίσει με το σώμα της. 

Μεγαλώνοντας μπροστά από τις κάμερες, δυσκολεύτηκε πολύ να το αγαπήσει. Συγκρινόταν διαρκώς με τις αδελφές της, έβλεπε αρνητικά σχόλια για την εικόνα της στα μέσα ενημέρωσης και έζησε για καιρό σε ένα τοξικό περιβάλλον. Επειδή λοιπόν δεν θέλει να βιώσει κάτι ανάλογο η μικρή της κόρη, True, αποφάσισε ότι δε θα χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς όπως «μεγαλόσωμη», «μικρόσωμη», «λεπτή» και «παχιά» μπροστά της.

«Είχα πολλά θέματα με το φαγητό. Δεν έφταιγε ένα άτομο, μάλλον όλη η κοινωνία ή ο τρόπος με τον οποίο κατέκριναν το σώμα μου. Οπότε, δεν παίζω σε τέτοια θέματα, όταν αφορά και την True», δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Health. «Είναι πολύ ψηλή. Όλοι λένε “α, είναι τόσο μεγαλόσωμη”. Κι εγώ θα πω “α, είναι τόσο ψηλή”. Προσπαθώ να τους κάνω να το περιγράψουν όσο περισσότερο γίνεται. Ξέρω τι εννοεί ένας ενήλικας όταν λέει κάτι τέτοιο, αλλά δε θέλω να το παρερμηνεύσει εκείνη».

Η Khloe Kardashian πρόσθεσε, επίσης, ότι η κόρη της δε δίνει σημασία σε τέτοια σχόλια. «Έχω προσέξει πως είναι σκληρή, αυτό είναι τέλειο. Και αν έτσι είναι, δε θα προσπαθήσω να την αλλάξω. Πάντα θα της λέω ότι είναι εντάξει αν κλάψει, ή αν κάτι δεν πηγαίνει καλά».

Η ίδια, πάλεψε σκληρά για να αγκαλιάσει την εικόνα της. «Μια ζωή, ένιωθα να με αποκλείουν. Έχω αυξομειώσεις βάρους. Στα πιο παχιά μου, φορούσα νούμερο 14 ή 16 – που, παρεμπιπτόντως, είναι απόλυτα φυσιολογικό στις ΗΠΑ. Ένιωθα περιθωριοποιημένη από την οικογένειά μου – όχι από τον κόσμο. Στα ψώνια, δεν μπορούσα να πάω στα ίδια καταστήματα με εκείνες. Τα brands μου έλεγαν έμμεσα ότι τα ρούχα τους δεν ήταν για εμένα, επειδή δεν έφτιαχναν φορέματα στο μέγεθός μου».

Έκανε εξαντλητικές δίαιτες, είχε τοξική σχέση με το φαγητό. Έτρωγε περισσότερο όταν δεν ήταν καλά, «και μετά ένιωθα χειρότερα. Σχεδόν με τιμωρούσα που έτρωγα βουλιμικά ή μία ολόκληρη σακούλα πατατάκια».

«Έχω δοκιμάσει όλες τις δίαιτες που υπάρχουν. Θυμάσαι όταν η Beyoncé έκανε αυτό το πράγμα με το λεμόνι και το πιπέρι καγιέν; Το έκανα αμέσως. Γι’αυτό δεν είχα σταθερό βάρος ποτέ – πάντα έψαχνα την εύκολη λύση».

Τώρα, η Khloe Kardashian είναι καλά. Έχει μάθει να αγαπά τον εαυτό της, βάζει την ψυχική της υγεία σε προτεραιότητα και, όπως δήλωσε, «είναι κλισέ, αλλά όλα έχουν να κάνουν με το μυαλό, το σώμα και την ψυχή».

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι έχουν μεγαλώσει με ανάδοχες οικογένειες

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.