CELEBRITIES

Όσο λένε πως η Victoria Beckham το παράκανε με το υαλουρονικό, εκείνη ζει την καλύτερη ζωή της


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2021

Όσο λένε πως η Victoria Beckham το παράκανε με το υαλουρονικό, εκείνη ζει την καλύτερη ζωή της
Όσο λένε πως η Victoria Beckham το παράκανε με το υαλουρονικό, εκείνη ζει την καλύτερη ζωή της

Το στιλ της Victoria Beckham εξελίσσεται συνεχώς καθώς εκείνη μεγαλώνει. Η πρώην Posh Spice πέρασε από πολλές φάσεις ενδυματολογικά, μέχρι να γίνει το είδωλο της μόδας που είναι σήμερα. Πλέον ως επιτυχημένη σχεδιάστρια είναι εκείνη που ορίζει την σύγχρονη ομψότητα μέσα από τις συλλογές της.

Τα τελευταία χρόνια, η Beckham δείχνει μεγάλη αδυναμία στους ανατρεπτικούς συνδυασμούς με πρωταγωνιστή το χρώμα και σχεδόν έχουμε ξεχάσει την εποχή που φορούσε αποκλειστικά μαύρα και λευκά σύνολα με πανύψηλα stilettos. Το πλούσιο και κομψό χρώμα έχει μπει για τα καλά στην γκαρνταρόμπα της και κάθε τόσο μας εκπλήσσει με ένα νέο color blocking look.

jenny.gr

Αυτό έκανε και στην τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή Good Morning America όπου βρέθηκε για να προωθήσει τo νέο της beauty προιον, ενώ μίλησε και για τον γάμο της με τον David Beckham. Η 47χρονη επέλεξε να φορέσει ψηλόμεσο κίτρινο παντελόνι καμπάνα και κόκκινο top, έναν αρκετά έντονο αλλά και σοφιστικέ συνδυασμό. Mάλιστα ολοκλήρωσε το σύνολό της με πράσινη τσάντα.

Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που εκτός από το elegant outfit της, παρατήρησαν την εμφανώς αλλαγμένη εικόνα του προσώπου της. «Τι συνέβη στο πρόσωπό της;» ρωτούσαν οι θαυμαστές της VB στο Twitter, όταν είδαν τα πιο γεμάτα χείλη και ζυγωματικά της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Οι μεγαλύτεροι fans σχολίασαν ότι αγαπούν την Victotia Beckham όπως πραγματικά είναι και ότι δεν χρειαζόταν fillers υαλουρονικού για να δείχνει λαμπερή. Κάποιοι την καταδίκασαν στα κοινωνικά δίκτυα για την απόφαση της να «πειράξει» το πρόσωπό της, ενώ άλλοι παραδέχτηκαν πως αν εκείνη ένιωθε την ανάγκη να το κάνει, πρέπει να το σεβαστούμε. Και πολύ σωστά λένε, θα συμπληρώσουμε. 

Όσο για το γάμο της και την σχέση της με τον σύζυγό της η εμβληματική Victotia Beckham είπε «Διασκεδάζουμε πολύ, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον με ό,τι κάνουμε. Μου αρέσει πραγματικά να είμαι μαζί του» ανέφερε, προσθέτοντας αστειευόμενη: «Αυτό είναι καλό μετά από όλα αυτά τα χρόνια».

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.