CELEBRITIES

«Δεν ξέραμε από μόδα»: Η Victoria εξήγησε το λόγο για τα matching outfits με τον David Beckham


The Jennettes

17 Οκτωβρίου 2021

 «Δεν ξέραμε από μόδα»: Η Victoria εξήγησε το λόγο για τα matching outfits με τον  David Beckham
«Δεν ξέραμε από μόδα» : Η Victoria εξήγησε το λόγο για τα matching outfits με τον David Beckham

H Victoria και ο David Βeckham αναμφίβολα μας έχουν χαρίσει μοναδικές στιγμές στο κόκκινο χαλί. Το ζευγάρι τόσο στα 90s όσο και σήμερα θεωρείται ένα από τα πλέον καλοντυμένα και αυτό είναι γεγονός.

Τόσο η Victoria ως μέλος του πιο διάσημου girl group, των Spice Girls όσο και ο David, το ανερχόμενο αστέρι στο χώρο του ποδοσφαίρου, ήξεραν καλά πώς να στρέψουν όλα τα βλέμματα επάνω τους.

Αυτό όμως που θυμόμαστε από τις παλαιότερες εμφανίσεις τους είναι ότι επέλεγαν matching outfits και φυσικά αμέσως γίνονταν πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα περιοδικά.

jenny.gr

Σήμερα οι δυο τους έχουν βρει το προσωπικό τους στιλ και θα λέγαμε ότι είναι πιο στιλάτοι από ποτέ. Η πρώην τραγουδίστρια και πλέον σχεδιάστρια μόδας καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon σχολίασε την επιλογή τους  να φοράνε ασορτί outfits, εξηγώντας πως το έκαναν για πλάκα. 

"Έμοιαζε τόσο καλή ιδέα εκείνη τη στιγμή. Πραγματικά. Νομίζω πως ήταν η αθωότητα του τότε, δεν γνωρίζαμε από μόδα.Απλά το διασκεδάζαμε, το οποίο, για να σου είμαι ειλικρινής, είναι το πώς πρέπει να είναι. Θα ευχόμουν να είχα το θάρρος να το κάνω περισσότερο τώρα".

Μπορεί πλέον η Victoria και ο David να έχουν ξεφύγει κατά πολύ από τις τότε εμφανίσεις των 90s αλλά ακόμη και σήμερα τα looks τους μερικές φορές έχουν νοηματική σύνδεση. Εμείς πάντως και τότε και τώρα τους απολαμβάνουμε τόσο στο red carpet όσο και στις απλές στιγμές με τα παιδιά τους  που μοιράζονται μαζί μας από το Instagram.

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν ήξερες ότι έχουν «βασιλικό αίμα»

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.