CELEBRITIES

Η κόρη της Carla Bruni τραγουδά μπροστά στον καθρέφτη και η μαμά της τραβά περήφανη βίντεο


The Jennettes

19 Οκτωβρίου 2021

Η κόρη της Carla Bruni τραγουδά μπροστά στον καθρέφτη και η μαμά της τραβά περήφανη βίντεο
Η κόρη της Carla Bruni τραγουδάει και η περήφανη μαμά της μας το δείχνει σε video

Η Carla Bruni και ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, Νicola Sarkozy, μπορεί να μην κάνουν πολλές δημόσιες εμφανίσεις πλέον και να κρατούν όσο πιο ιδιωτική γίνεται τη προσωπική τους ζωή, αλλά πρόσφατα η περήφανη μαμά μάς έδειξε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη τους. Η Giulia, η οποία φέτος έκλεισε τα δέκα φαίνεται ότι δεν χάνει ευκαιρία να δείξει τα ταλέντα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Carla Bruni ανέβασε ένα  video με την κόρη της να τραγουδάει α καπέλα ένα κομμάτι της Aurora, προσπαθώντας μάλιστα να μιμηθεί τη φωνή και τα γυρίσματα της τραγουδίστριας.

Η κόρη της λατρεύει το τραγούδι, όπως έχει αποκαλύψει η πρώην Κυρία της Γαλλίας. Ας μην ξεχνάμε ότι και η Bruni έχει ασχοληθεί με το τραγούδι τα τελευταία χρόνια, οπότε ήταν αναμενόμενο η μικρή Giulia να επηρεαστεί. Η Bruni θεωρεί ότι όταν μεγαλώσει η κόρη της θα ακολουθήσει το δρόμο της μουσικής και την προπονεί από τώρα.

Η Carla Bruni, μπορεί να μοιράζεται προσωπικές στιγμές της στο λογαριασμό της στο Instagram, ποτέ δεν έχει δείξει όμως το πρόσωπο της κόρης της, την οποία απέκτησε με τον Sarkozy το 2011.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.