CELEBRITIES

Η Katie Holmes βγήκε να καπνίσει στα κρυφά, μακριά από την κόρη της


The Jennettes

20 Οκτωβρίου 2021

Η Katie Holmes βγήκε να καπνίσει στα κρυφά, μακριά από την κόρη της
O φωτογραφικός φακός εντόπισε την Katie Holmes να καπνίζει χωρίς τη κόρη της, Suri

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την Κatie Holmes στο κόκκινο χαλί αλλά και στις πιο casual εμφανίσεις της στους δρόμους της Νέας Υόρκης μαζί με την κόρη της, Suri, αυτήν τη φορά όμως οι παπαράτσι εντόπισαν την ηθοποιό με ένα διαφορετικό στιλ. Πιο συγκεκριμένα, ήταν μία από τις φορές που η star μας έδειξε την πιο «άνετη» και cool πλευρά της.

Η ίδια κάπνιζε κρυφά ενώ στεκόταν έξω από το αμάξι της, πολύ μακριά από την κόρη της, Suri -για την ακρίβεια, σε εντελώς άλλη περιοχή. Μάλιστα, ενώ είχε δηλώσει ότι είχε κόψει το κάπνισμα από το 2015, φαίνεται ότι μάλλον το ξανάρχισε.

Η Holmes φορούσε ένα oversized φούτερ, είχε τα μαλλιά της ατημέλητα τα οποία τα κάλυπτε με ένα καπέλο ενώ δεν φορούσε ίχνος μακιγιάζ. Φυσικά δεν έλειπε και η μάσκα προστασίας αλλά την είχε κατεβασμένη για να καπνίσει. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην Daily Mail κάνουν το γύρο του διαδικτύου αφού η διάσημη μαμά ήθελε να κρύψει από τη κόρη της ότι καπνίζει, ίσως όμως αυτές οι φωτογραφίες δεν τη βοηθήσουν και πολύ! 

Η 42χρονη ηθοποιός τον Μάϊο χώρισε από τον 33χρονο σεφ, Emilio Vitolo Jr. που μάλιστα δεν έκρυψαν ποτέ τον ερωτά τους. Η σχέση τους είχε γίνει γνωστή τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν οι φωτογράφοι τους είχαν απαθανατίσει να ανταλλάσσουν φιλιά σε ραντεβού στο Μανχάταν.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.