CELEBRITIES

O Jamie Foxx αποκάλυψε γιατί δεν θα παντρευτεί ποτέ μετά τη σχέση του με την Katie Holmes


The Jennettes

19 Οκτωβρίου 2021

O Jamie Foxx αποκάλυψε γιατί δεν θα παντρευτεί ποτέ μετά τη σχέση του με την Katie Holmes
H Jamie Foxx σποκάλυψε γιατί δεν θα παντρευτεί ποτέ μετά τη σχέση του με την Katie Holmes

Ο πρώην σύντροφος της Katie Holmes, Jamie Foxx αποκάλυψε για πρώτη φορά το λόγο που δεν παντρεύτηκε μετά τον χωρισμό τους. Ο 53χρονος ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Daily Pop» και μίλησε τόσο για τον γάμο όσο και για το νέο βιβλίο του, «Act Like You Got Some Sense».

Ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά ότι γάμος δεν είναι για εκείνον, αφού ο τρόπος που ζει ένα παντρεμένο ζευγάρι δεν του ταιριάζει. Όλα αυτά που πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι μέσα στον γάμο αισθάνεται ότι είναι πιεστικά και πλέον είναι πιο κατασταλαγμένος σε αυτό το κομμάτι της ζωής του.

Ο Jamie Foxx διατηρούσε σχέση με την Katie Holmes για περίπου 6 χρόνια και ενώ όλα τα μέσα έκαναν λόγο για γάμο εκείνοι αποφάσισαν να χωρίσουν. Ο Foxx συμπληρώνει ότι η σχέση που έχει με τις δυο κόρες του, την Corrine (17 ετών) και την Annalise, (12 ετών) πιστεύει ότι είναι τόσο καλή επειδή δεν παντρεύτηκε.

jenny.gr

«Πολλοί γάμοι καταλήγουν άσχημα καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν. Δυστυχώς, έχουμε δει παιδιά να χωρίζονται από τις οικογένειές τους. Εμείς (σ.σ. η δική του οικογένεια), στην πραγματικότητα ενωθήκαμε περισσότερο».

H σχέση των δύο ηθοποιών ξεκίνησε το 2014 και τελείωσε το 2019. Από τότε, ο Jamie Foxx έβγαινε για μια περίοδο με την τραγουδίστρια, Sela Valve, ενώ η Katie Holmes πρόσφατα έβγαινε με τον σεφ, Emilio Vitolo Jr. Η σχέση της Holmes φαίνεται ότι δεν κράτησε πολύ και πηγή από την πλευρά της ηθοποιού ανέφερε πως το ζευγάρι έχει πάρει χωριστούς δρόμους, αλλά οι δυο τους παραμένουν φίλοι.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS