CELEBRITIES

H Jennifer Aniston ανέβασε στο Instagram τα πιο iconic χτενίσματά της: Εσείς, με ποιο ταυτίζεστε;


The Jennettes

22 Οκτωβρίου 2021

H Jennifer Aniston ανέβασε στο Instagram τα πιο iconic χτενίσματά της: Εσείς, με ποιο ταυτίζεστε;
Είτε είστε fan της, είτε όχι, ήρθε η ώρα να παραδεχτείτε πως η Jennifer Aniston έχει κάνει μερικά από τα πιο iconic χτενίσματα που έχουν κάνει σχεδόν όλες μας να θέλουμε να τα δοκιμάσουμε.  Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στο τελευταίο της post στο Instagram για να κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας στο κομμωτήριο.

Είτε είστε fan της, είτε όχι, ήρθε η ώρα να παραδεχτείτε πως η Jennifer Aniston έχει κάνει μερικά από τα πιο iconic χτενίσματα στα 30 χρόνια καριέρας της, που έχουν κάνει σχεδόν όλες μας να θέλουμε να τα δοκιμάσουμε. Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στο τελευταίο της post στο Instagram για να κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας στο κομμωτήριο. 

Με ένα μικρό throwback στον χρόνο, μπορεί να θυμηθεί κανείς το επικό Rachel cut, εκείνο το κούρεμα που έκανε αμέτρητες γυναίκες να περιμένουν σε ουρές εξώ από κομμωτήρια για να το αντιγράψουν. Δεν έχει σημασία που η ηθοποιός παραδέχτηκε αργότερα πως το απεχθανόταν και ο κομμωτής της, Chris McMillan πειραματίστηκε επάνω της χωρίς να είναι σίγουρος για το τελικό αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι σχεδόν κάθε γυναίκα ταυτίστηκε και έτρεξε να αντιγράψει το look. 

Μάλιστα, το Rachel cut επιστρέφει δυναμικά φέτος στη μόδα και γίνεται ξανά τάση. Αλλά ας αφήσουμε για λίγο, το διαχρονικό hairstyle της αγαπημένης σειράς Friends, και ας ρίξουμε μια ματιά στο τελευταίο post της ηθοποιού στο Instagram, εκεί όπου πριν λίγες ώρες η star δημοσίευσε μια σειρά από τα πιο ιδιαίτερα στιλ και κουρέματα που έχει δοκιμάσει μέχρι σήμερα στην επαγγελματική της καριέρα. 

Η 52χρονη ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό της, 10 φωτογραφίες που μας ταξιδεύουν σε χτενίσματα που συνεχίζουν να λατρεύονται μέχρι σήμερα. Ξεκινά με μια φωτογραφία της από τα Φιλαράκια και μας ταξιδεύει μέχρι το "Morning Show" , όπου πρωταγωνιστεί σήμερα.

Στις άλλες φωτογραφίες, τη βλέπουμε μεταξύ άλλων, με ψηλή αλογοουρά από την ταινία "Rock Star" του 2001, με αφέλειες στο "Marley & Me" του 2008, με το χαρακτηριστικό χτένισμα που είχε κάνει το 2018 στην κωμωδία του Neflix, "Dumplin", με καστανή αλογοουρά με αφέλειες στην κωμωδία του 2011, "Horrible Bosses".

Η Jennifer καλεί κάθε γυναίκα να επιλέξει το αγαπημένο της hair edition και να αποφασίσει ανάμεσα σε ίσια ή wavy μαλλιά, πλεξιδάκια, ponytails, αφέλειες. Φυσικά, οι fans διχάστηκαν και δεν μπορούσαν στα σχόλια να διαλέξουν μόνο ένα! Ο αρχικός σκοπός του συγκεκριμένου post φυσικά, ήταν η star να μιλήσει για το νέο της hair care brand, LolaVie, που κυκλοφόρησε πριν λίγο διάστημα. 

To throwback post έγινε αμέσως viral, ξεπερνώντας τα 4 εκατομμύρια likes. Εσείς, με ποιο από τα παραπάνω χτενίσματα ταυτίζεστε;

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ jenniferaniston

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.