CELEBRITIES

Η συγγραφέας του Sex and the City θα δει το reboot για έναν και μόνο λόγο


The Jennettes

24 Οκτωβρίου 2021

Η συγγραφέας του Sex and the City θα δει το reboot για έναν και μόνο λόγο

And Just Like That... η Candace Bushnell επέστρεψε στις ζωές μας, και αφορμή είναι η νέος κύκλος επεισοδίων της γνωστής παρέας.

Αφού μας ενημέρωσε ότι η σειρά που ξεκίνησε το 1998 και ολοκληρώθηκε το 2004 δεν ήταν φεμινιστική (έλα, δεν το πιστεύω), τώρα δίνει νέα συνέντευξη και αναρωτιέται γιατί μας νοιάζει τόσο πολύ η απουσία της Samantha Jones. Η ίδια πάντως δεν δίνει δεκάρα. «Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το κοινό νοιάζεται τόσο για κάτι που δεν είναι αληθινό. Είναι ένα μυστήριο. Εμένα ας πούμε, δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα επιστρέψει η Kim», είπε, ενώ συμπλήρωσε ότι εμπιστεύεται τον δημιουργό Michael Patrick King και ξέρει ότι υπάρχουν πάντα κανόνες που πρέπει να ακολουθηθούν.

Ο λόγος που θα δει τη σειρά (κι εμείς μαζί της)

Σε αυτό όμως που στάθηκα, μάλλον επειδή έχει απασχολήσει και το δικό μου το μυαλό, είναι το πώς θα διαχειριστεί η σειρά τις σημερινές σχέσεις. «Ζούμε σε πολύ διαφορετικές εποχές. Ακόμα και πριν από 15 χρόνια, ο κόσμος δεν ήταν φτιαγμένος για να είσαι single. Δεν μπορούσες να λειτουργήσεις ως μονάδα, ακόμα και αν το δούμε γενικά. Έπρεπε να ανήκεις σε μία παρέα ή σε μία οικογένεια για να επιβιώσεις. Ευτυχώς πλέον, μπορείς να είσαι καλά και χωρίς μία τόσο παθιασμένη σχέση, που διαρκεί για πάντα. Αυτό που μας έμαθαν τα τελευταία χρόνια είναι ότι αν δώσεις τα πάντα για έναν άντρα, μπορεί να καταλήξεις χωρίς να έχεις τίποτα». 

Δεν ξέρουμε αν οι 3 γυναίκες παραμένουν παντρεμένες στη σειρά, αλλά η αλήθεια είναι ότι η νέα γενιά σεναριογράφων μάλλον θα κάνει τη διαφορά. Η ύπαρξη ενός non-binary ρόλου αλλά και οι νέες προσθήκες, διαφόρων ηλικιών, μας προεοιμάζουν για μία νέα τάξη πραγμάτων στο Sex and the City. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα περιστρέφονται όλα γύρω από τους άντρες και τις ακριβές μάρκες. Και θα το διαπιστώσουμε τον Δεκέμβριο, στο HBO Max.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram/justlikethatmax

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.