CELEBRITIES

H Sarah Jessica Parker βρήκε το τέλειο φλοράλ φόρεμα για φθινοπωρινές εμφανίσεις


The Jennettes

27 Οκτωβρίου 2021

H Sarah Jessica Parker βρήκε το τέλειο φλοράλ φόρεμα για φθινοπωρινές εμφανίσεις
H Sarah Jessica Parker μας έδειξε πώς να φορέσουμε floral το φθινόπωρο

H Sarah Jessica Parker βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας σειράς "Αnd Just Like That" και τα outfits της μας έχουν ήδη εντυπωσιάσει. Μέσα από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν κατά καιρούς, το στιλ και statement σύνολά της μας χαρίζουν έμπνευση και την κάνουν το απόλυτο style icon.

Mάλιστα, πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες που δείχνουν την ηθοποιό να φορά ένα midi φόρεμα με floral μοτίβο σε γαλάζια απόχρωση, το οποίο συνδύασε με ασημί ψηλά πέδιλα και μία πλεκτή λευκή ζακέτα. Τα μαλλιά της ήταν σε κυματισμούς ενώ το μακιγιάζ της ακριβώς όπως το έχουμε συνηθίσει, ελαφρύ χωρίς υπερβολές.

jenny.gr

Τα λευκά λουλούδια στο φόρεμά της είναι πολύ ιδιαίτερα και μας θυμίζουν τις υπέροχες εμφανίσεις της Carrie Bradshawστα επεισόδια του “Sex and the City”.Το συγκεκριμένο look είναι ιδανικό αν είστε καλεσμένες σε φθινοπωρινό γάμο καθώς με ένα έξυπνο styling θα δείτε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο περίπλοκα.

jenny.gr

Ακόμη, την ίδια ώρα έγιναν viral στα social media, μερικές φωτογραφίες που τη δείχνουν να φορά ένα outfit που αποτελείται από ένα oversized σακάκι και ένα καρό παντελόνι, αλλά το πιο ιδιαίτερο κομμάτι ήταν τα ροζ ψηλά πέδιλα που είχαν ένα μεγάλο σατέν λουλούδι στο μπροστινό μέρος.

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.