UPDATE #NOW

Ποιος Captain America; Ο Chris Evans θα παίξει τον Buzz Lightyear και πρέπει να δείτε το teaser


The Jennettes

28 Οκτωβρίου 2021

Ποιος Captain America; Ο Chris Evans θα παίξει τον Buzz Lightyear και πρέπει να δείτε το teaser

Καθιερώθηκε ως Captain America στη Marvel. Τώρα, ο Chris Evans ενώνει τις δυνάμεις του με την Pixarγίνεται ο Buzz Lightyear και ετοιμάζεται για ένα ταξίδι «στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα».

Ο Buzz, ο αστροναύτης που γνωρίσαμε στο Toy Story, παίρνει ανθρώπινη υπόσταση. Με σκηνοθέτη τον Angus MacLane, η νέα ταινία θα μας μάθει την ιστορία του άνδρα που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον χαρακτήρα της ταινίας κινουμένων σχεδίων.

«Η φράση “όνειρο που έγινε πραγματικότητα” λέγεται αρκετά, αλλά για πρώτη φορά την εννοώ πραγματικά», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν καλά την αγάπη μου για τα κινούμενα σχέδια. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγινα μέλος της οικογένειας της Pixar και θα συνεργαστώ με αυτούς τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες που διηγούνται τις ιστορίες όπως κανείς άλλος. Το να τους βλέπω να δουλεύουν είναι σαν μαγικό. Τσιμπιέμαι κάθε μέρα».

Στο teaser, soundtrack του οποίου είναι το Starman του David Bowie, βλέπουμε τον Buzz να ετοιμάζεται για μία αποστολή στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουνίου.

«Ανατριχιάζω», έγραψε ο Evans στο Twitter. «Και θα ανατριχιάζω κάθε φορά που βλέπω το trailer. Ή ακούω ένα τραγούδι του Bowie. Ή σκέφτομαι οτιδήποτε από τώρα μέχρι τον Ιούλιο, γιατί τίποτα δεν μπορεί να με κάνει να αισθανθώ μεγαλύτερη χαρά κι ευγνωμοσύνη, από το ότι γνωρίζω πως συμμετέχω σε όλο αυτό και είναι, βασικά, διαρκώς στο μυαλό μου».

Δείτε ακόμη: 9 celebrities που δεν χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα

jenny.gr