CELEBRITIES

H Angelina Jolie μιλάει για τα παιδιά της, την ανατροφή τους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ως μητέρα


The Jennettes

28 Οκτωβρίου 2021

H Angelina Jolie μιλάει για τα παιδιά της, την ανατροφή τους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ως μητέρα

Η Angelina Jolie θα μπορούσε να θεωρηθεί superwoman. Είναι μητέρα έξι παιδιών, μία από τις πιο επιδραστικές ηθοποιούς, φιλάνθρωπος – αναρωτιόμαστε μερικές φορές αν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο αμερικανικό People, εξήγησε ότι, ακριβώς όπως πολλές μαμάδες, είναι ιδιαίτερα αυστηρή με τον εαυτό της σχετικά με την ανατροφή των παιδιών.

«Δεν είμαι τέλεια, σε καμία περίπτωση», δήλωσε. «Κάθε μέρα νιώθω ότι καταλαβαίνω περισσότερο τι δεν κάνω σωστά. Και είμαι αρκετά σκληρή με τον εαυτό μου, συχνά αναρωτιέμαι αν είπα το σωστό, αν έκανα το σωστό».

Φυσικά, τους έπλεξε το εγκώμιο. Μεγάλωσαν, άλλωστε – ο Maddox έγινε 20, ο Pax 17, η Zahara 16, η Shiloh 15,  η Vivienne και ο Knox 13.

«Τα παιδιά μου έχουν κάνει τόσα απίστευτα πράγματα. Η καλοσύνη τους είναι θεραπευτική για εμένα», είπε.

«Είναι φανταστικοί άνθρωποι, και επειδή είναι τόσο πολλά, νομίζω ότι επηρεάζουν αρκετά το ένα το άλλο. Δεν είναι ότι αποφασίζω για τα πάντα. Είμαι αρκετά ειλικρινής μαζί τους. Και ανθρώπινη απέναντί τους», πρόσθεσε.

jenny.gr

Προτεραιότητα της Angelina Jolie είναι να μάθει στα παιδιά της ότι η διαφορετικότητά τους ακούγεται κι έχει σημασία.

«Έχω έξι διαφορετικές προσωπικότητες στο σπίτι μου. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη με τα διαφορετικά στάδια, τα συναισθήματα και την περιέργειά τους. Γιατί να μην είμαι; Υποτίθεται ότι τα αφήνουμε να ανακαλύψουν ποιοι πραγματικά είναι. Και δεν μπορείς να ανακαλύψεις το ποιοι είναι, αν δεν ωριμάσεις μαζί τους».

πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και να υιοθετήσουν παιδιά 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.