CELEBRITIES

H Ashley Graham ανυπομονεί να γνωρίσει τα δίδυμά της, στο νέο τρυφερό video που ανέβασε


The Jennettes

29 Οκτωβρίου 2021

H Ashley Graham ανυπομονεί να γνωρίσει τα δίδυμά της, στο νέο τρυφερό video που ανέβασε
H Ashley Graham ανυπομονεί να γεννήσει και μας το δείχνει με ένα τρυφερό video

Η Ashley Graham ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα δύο νέα μέλη της οικογένειάς της και οι αναρτήσεις της στο Instagram δείχνουν την ανυπομονησία της. Το διάσημο μοντέλο έχει ήδη έναν γιο 21 μηνών, τον Isaac Menelik, με τον σύζυγό της Justin Ervin, και τώρα είναι έγκυος σε δίδυμα.

Το 33χρονο μοντέλο ανέβασε πρόσφατα ένα video που δείχνει την κοιλίτσα της να κουνιέται όταν τα δίδυμα κλωτσάνε, ενώ έχει σχηματίσει με τα χέρια της μια καρδιά. Η Graham που ακούγεται να γελάει, έγραψε στη λεζάντα: "Ανυπομονώ να σας γνωρίσω παιδιά".

H ίδια είχε ανακοινώσει ότι περιμένει δίδυμα τον περασμένο Σεπτέμβριο ανεβάζοντας ένα video από τη στιγμή που έκανε υπέρηχο και έμαθε και εκείνη για πρώτη φορά ότι περιμένει δίδυμα αγοράκια. Είχε γράψει: "Αυτός ο τελευταίος χρόνος ήταν γεμάτος με μικρές εκπλήξεις, μεγάλες απώλειες, οικεία ξεκινήματα και νέες ιστορίες. Μόλις αρχίζω να επεξεργάζομαι και να γιορτάζω τι σημαίνει αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας".

Η Graham δεν δίσταζε να δείξει την αληθινή εικόνα του σώματός της από όλη τη διαδικασία της εγκυμοσύνης της θέλοντας να εμπνεύσει τις γυναίκες που ίσως αισθάνονται «αμήχανα» με τις αλλαγές που βλέπουν στο σώμα τους εκείνη τη περίοδο και όχι μόνο.

Δείτε ακόμη: Οι πιο stylish εμφανίσεις της Ashley Graham

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.