CELEBRITIES

House of Gucci: Έχουμε νέο trailer, νέες καθηλωτικές αφίσες και, απλά, δεν μπορούμε να περιμένουμε


The Jennettes

29 Οκτωβρίου 2021

House of Gucci: Έχουμε νέο trailer, νέες καθηλωτικές αφίσες και, απλά, δεν μπορούμε να περιμένουμε
To νέο trailer και αφίσες του House of Gucci μας κάνουν να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο

Έφτασε ένα νέο τρέιλερ για το House of Gucci του Ridley Scott, το οποίο προσφέρει περισσότερες πληροφορίες για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Lady Gaga ως Patrizia Reggiani, της πρώην συζύγου του Maurizio Gucci και εγκεφάλου πίσω από την δολοφονία του.

Η ταινία περιστρέφεται γύρω από τη σχέση της Patrizia και του Maurizio, εγγονού του ιδρυτή του οίκου Guccio Gucci, και όλα δείχνουν πως η ταινία πρόκειται να προσφέρει άφθονο δράμα (και, φυσικά, μια ολόκληρη σειρά από λαμπερές εμφανίσεις) όταν κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον επόμενο μήνα.

Eκτός από την Gaga, ο Adam Driver εντυπωσιάζει υποδυόμενος τον Maurizio. Οι Jared Leto, Jeremy Irons και Al Pacino, εν τω μεταξύ, θα υποδυθούν τους Paolo Gucci, Rodolfo Gucci και Aldo Gucci, αντίστοιχα, παίζοντας επίσης δίπλα στον Jack Huston και τη Salma Hayek.

 

Σε αυτό το σημείο, οι μόνοι άνθρωποι που δεν ανυπομονούν για το House of Gucci είναι η ίδια η οικογένεια Gucci. Νωρίτερα φέτος, η Patrizia Gucci (όχι αυτή που υποδύθηκε η Gaga, αλλά μια από τις δεύτερες ξαδέρφες του Maurizio) μίλησε ενάντια στο αληθινό δράμα του εγκλήματος, λέγοντας: «Είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι. Μιλάω εκ μέρους της οικογένειας».

Εκτός από την αμφισβήτηση πολλών για τις επιλογές του Scott στο κάστινγκ, η Patrizia Gucci πρόσθεσε: «Κλέβουν την ταυτότητα μιας οικογένειας για να βγάλουν κέρδος, για να αυξήσουν το εισόδημα του συστήματος του Hollywood… Η οικογένειά μας έχει ταυτότητα, ιδιωτικότητα. Μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα. Αλλά υπάρχει ένα όριο».

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ για το House of Gucci. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 24 Νοεμβρίου και στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 26 Νοεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.