UPDATE #NOW

House of Gucci: Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας


The Jennettes

30 Ιουλίου 2021

House of Gucci: Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας

Το επίσημο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας House of Gucci μόλις κυκλοφόρησε και έχει προκαλέσει ήδη ενθουσιασμό σε όσους ανυπομονούν να δουν στη μεγάλη οθόνη τη δραματική και ταυτόχρονα τραγική ιστορία της οικογένειας Gucci. 

Tο στούντιο παραγωγής έδωσε μάλιστα, στη δημοσιότητα τα πρώτα πόστερ με τους πρωταγωνιστές της ταινίας Που όλοι περιμένουν. Με βασικούς πρωταγωνιστές τη Lady Gaga και τον Adam Driver που θα υποδυθούν τη Mrs και Mr Gucci αντίστοιχα, η ταινία που φέρει την υπογραφή του Ridley Scott, έχει συνθέσει ένα δυνατό σενάριο γύρω από τον έρωτα, τη ζήλια, τον πλούτο και το χρήμα.  

Στο εντυπωσιακό trailer, η Lady Gaga ως Patrizia Reggiani, ο Adam Driver ως Maurizio Gucci, ο Al Pacino ως Αldo Gucci, ο Jared Leto ως Paolo Gucci και ο Jeremy Irons ως Rodolfo Gucci. Το House of Gucci στηρίζεται στο βιβλίο της Sara G Forden: «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed». Η υπόθεση εκτυλίσσεται γύρω από τον γάμο της Reggiani και του Maurizio Gucci που διανύει μια περίοδο μεγάλης παρακμής και οδηγεί στο σχέδιο της δολοφονίας που θα προκαλέσει την καταδίκη της Patrizia σε ποινή κάθειρξης 16 χρόνων.

Ο Maurizio Gucci στις 27 Μαρτίου 1995, δολοφονήθηκε μπαίνοντας στο γραφείο του. Αρχικά, η αστυνομία θεώρησε ότι η δολοφονία του είχε σχέση με κάποια οικογενειακή διένεξη ή προερχόταν από πρόσωπα του υποκόσμου που είχε γνωρίσει στο καζίνο. Μετά τον θάνατό του, η Reggiani έκανε πολλές αστοχίες αφού έλεγε σε φίλους, ακόμη και σε δημοσιογράφους πως τον ήθελε νεκρό. Η ίδια καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκισης.

Η πολυναναμενόμενη ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου.

Δείτε ακόμη: GUCCI: η άνοδος, η πτώση και η αναγέννηση