CELEBRITIES

Shakira: Κατηγορείται για φοροδιαφυγή 14,5 εκατομμυρίων ευρώ


The Jennettes

30 Ιουλίου 2021

Shakira: Κατηγορείται για φοροδιαφυγή 14,5 εκατομμυρίων ευρώ
Θα περιμέναμε να μας απασχολήσει με κάποιο νέο της τραγούδι ή με κάποια όμορφη προσωπική της στιγμή. Αυτή τη φορά όμως, η Shakira ήρθε για άλλο στην επικαιρότητα. Σύμφωνα με Ισπανό δικαστή, υπάρχουν «επαρκείς ενδείξεις» ώστε η star να παραπεμφθεί σε δίκη με την κατηγορία της φοροδιαφυγής. 

Θα περιμέναμε να μας απασχολήσει με κάποιο νέο της τραγούδι ή με κάποια όμορφη προσωπική της στιγμή. Αυτή τη φορά όμως, η Shakira ήρθε για άλλο λόγο στην επικαιρότητα. Σύμφωνα με τον Ισπανό δικαστή, Marco Juberías, υπάρχουν «επαρκείς ενδείξεις» ώστε η star να παραπεμφθεί σε δίκη με την κατηγορία της φοροδιαφυγής. 

Το δικαστικό έγγραφο δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη και οι καταγγελίες εναντίον της συνοψίζονται στα εξής: Η διάσημη τραγουδίστρια δεν κατέβαλε 14,5 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους εισοδήματος από το 2012 έως το 2014. Οι εκπρόσωποι της Shakira υποστηρίζουν ότι δεν είχε μόνιμη κατοικία στην Ισπανία μέχρι το 2015 και είχε εκπληρώσει όλες τις φορολογικές της υποχρεώσεις ενώ οι εισαγγελικές αρχές της Ισπανίας υποστηρίζουν ότι ζούσε στην Καταλονία την περίοδο εκείνη. 

Οι νομικοί σύμβουλοι της τραγουδίστριας διατηρούν την αισιοδοξία τους και είναι πλήρως συνεργάσιμοι με τις δικαστικές αρχές, ελπίζοντας για την καλύτερη έκβαση της υπόθεσης. 

Στις αρχές του έτους, η star είχε πουλήσει τα δικαιώματα των τραγουδιών της έναντι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Οι μουσικές επιτυχίες της, την έχουν φέρει πολλές φορές στην κορυφή ενώ μέσα από αυτές, έχει κατορθώσει να κάνει τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών με 80 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Δείτε ακόμη: Τα τατουάζ των celebrities 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.