CELEBRITIES

O Tom Hanks πήγε ακάλεστος σε γάμο και για δώρο έδωσε συμβουλές. Γενναιόδωρος.


Στεφανία Παπαδημητρίου

29 Οκτωβρίου 2021

O Tom Hanks πήγε ακάλεστος σε γάμο και για δώρο έδωσε συμβουλές. Γενναιόδωρος.

Ο Tom Hanks είναι ο θείος που θέλει να καθίσει με τη νεολαία και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Στις 22 Οκτωβρίου, για παράδειγμα, περπατούσε αμέριμνος στην παραλία, είδε ότι γινόταν ένας γάμος, πέρασε να πει ένα γεια και να συγχαρεί το ζευγάρι.

Η Diciembre και η Tashia Farries δεν περίμεναν να τον δουν μπροστά τους. «Ζούσαμε τόσο τη στιγμή οπότε σοκαριστήκαμε όταν μας πλησίασε και μας πήρε λίγη ώρα μέχρι να τον αναγνωρίσουμε. Ήταν το κερασάκι στην τούρτα», δήλωσε η πρώτη στο TODAY.

Σε βίντεο που κατέγραψε τη συνάντησή τους, ακούμε καλεσμένους να φωνάζουν «Ο Woody!», αναφερόμενοι στον χαρακτήρα του Toy Story στον οποίο δάνεισε τη φωνή του.

jenny.gr

Οι νεόνυμφες πέρασαν πέντε λεπτά μαζί τους, έβγαλαν φωτογραφία και αποκάλυψαν ότι ήταν τόσο γενναιόδωρος, που τους δώρισε λίγη από τη σοφία του. 

«Είπε ότι είδε την τελετή και μας έκανε κοπλιμέντα και είπε ότι ήμασταν όμορφες», εξήγησε η Tashia. «Μας έδωσε συμβουλές και ήταν τόσο θετικός και ταπεινός». Και ανοιχτοχέρης, θα προσθέσουμε εμείς.

πηγή φωτογραφιών: Instagram

Δείτε ακόμη: 9 celebrities που δεν χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS