CELEBRITIES

Η Kristen Stewart μίλησε για τον τρόμο που ένιωσε όταν φόρεσε το «νυφικό» της Diana


The Jennettes

1 Νοεμβρίου 2021

Η Kristen Stewart μίλησε για τον τρόμο που ένιωσε όταν φόρεσε το «νυφικό» της Diana
Kristen Stewart:« Ήταν μια τρομακτική μέρα για μένα όταν φόρεσα το νυφικό της Diana».

H παγκόσμια πρεμιέρα του Spencer θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου και η Kristen Stewart που υποδύεται την πριγκίπισσα Diana μονοπωλεί, δικαίως, τον τελευταίο καιρό το ενδιαφέρον των media. Όπως έχει δηλώσει η ηθοποιός, ήταν ένας ρόλος-πρόκληση για εκείνη που τον αποδέχτηκε με ενθουσιασμό αν και την φόβιζε η αναπόφευκτη σύγκριση που θα γινόταν με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα.  

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Entertainment Tonight» για την ταινία και αποκάλυψε πώς αισθάνθηκε φορώντας μια ρέπλικα του original νυφικού της Diana, για τις ανάγκες του ρόλου. Χαρακτηριστικά είπε, ότι ήταν σουρεαλιστικό το να μπει σε ένα αντίγραφο του εμβληματικού νυφικού της Lady D.

«Όταν φόρεσα αυτό το φόρεμα, ήταν για τις ανάγκες ενός flashback στην ταινία. Παρόλο που η ταινία διαδραματίζεται σε διάστημα τριών ημερών, θέλαμε να δώσουμε μια γεύση από το εύρος της ζωής της. Ήταν μια τρομακτική μέρα για μένα όταν φόρεσα το νυφικό», είπε η Stewart.

Ακόμη, η Stewart πρόσθεσε ότι δεν θα υπάρχει σκηνή γάμου στην ταινία, ο σκηνοθέτης όμως τη βοήθησε να φανταστεί πώς μπορεί να ένιωθε η Diana λίγο πριν τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Κάρολο.

jenny.gr

«Δεν χρειάστηκε να κάνουμε τη σκηνή του γάμου, αλλά είχα μια σκηνή όπου έκανα βόλτα, περπατώντας έξω από αυτό το κάστρο. Ένιωθα σαν να μην είναι κάτι τόσο ιδιαίτερο. Ο σκηνοθέτης μου είπε να πάρω όλα όσα έμαθα, όλες τις συναισθηματικές αντιδράσεις που έχω συγκεντρώσει και να τις χρησιμοποιήσω».

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.