CELEBRITIES

Dreamland: Πρεπει να δείτε το ονειρεμένο σπίτι της Alicia Keys που αντέγραψαν στον Iron Man


The Jennettes

3 Νοεμβρίου 2021

Dreamland: Πρεπει να δείτε το ονειρεμένο σπίτι της Alicia Keys που αντέγραψαν στον Iron Man

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πού μένει η Alicia Keys; Αν όχι, πολύ κακώς. Αν ναι, αυτό το άρθρο είναι για εσάς.

Η τραγουδίστρια άνοιξε την πόρτα της στο Architectural Digest κι έδειξε το υπέροχο σπίτι της, το οποίο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την έπαυλη του Tony Stark στην ταινία Iron Man. «Κάθε τοίχος, κάθε κομμάτι αυτής της κατοικίας, είναι γλυπτό», δήλωσε ο σύζυγός της και μουσικός παραγωγός Swizz Beatz. «Μοιάζει περισσότερο με γλυπτική παρά με αρχιτεκτονική».

jenny.gr

Με έκταση 1.022 τετραγωνικά μέτρα, η ονειρεμένη αυτή βίλα έχει θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό, την οποία η Keys και ο Beatz απολαμβάνου καθημερινά από τα τεράστια παράθυρά τους. 

Το ζευγάρι ζει στο «Razor House», όπως ονομάζεται, με τους γιους τους Egypt και Genesis. Οι ίδιοι, ωστόσο, το αποκαλούν Dreamland.

jenny.gr

«Είναι ένα μέρος για να κάνεις όνειρα και να είσαι αρκετά τολμηρός για να ονειρεύεσαι ό,τι πιο τρελό – για εμάς, το να βρεθούμε εδώ ήταν το πιο τρελό όνειρο», εξήγησε η σταρ. Όσο για τον Swizz, το σπίτι αυτό «είναι απίστευτα σημαντικό».Εμπιστεύθηκε, μάλιστα, τη διακοσμήτρια Kelly Behun επειδή «έχει ψυχή» και αυτό φαίνεται στη δουλειά της.

jenny.gr

Απλό και ταυτόχρονα επιβλητικό, το Dreamland εναρμονίζεται απόλυτα με τη φύση. Με ξύλινα στοιχεία, βελούδινες υφές, μεγάλους διαδρόμους και μοντέρνο design, είναι διαχρονικό. Περιλαμβάνει την τεράστια συλλογή έργων τέχνης του ζευγαριού, η οποία αποτελείται από 11 χιλιάδες δημιουργίες Αφρικανών και Αμερικανών καλλιτεχνών

jenny.gr

Έχουν το δικό τους στούντιο ηχογράφησης, όπου εκφράζουν όλη τη δημιουργικότητά τους. «Όταν ακούς ένα δικό μας κομμάτι, το θέμα είναι να νιώσεις καλά και ότι σε αγαπούν. Αυτό είναι η τέχνη μας», αποκάλυψε η βραβευμένη με Grammy ερμηνεύτρια.

jenny.gr

Φυσικά, από το σπίτι δε λείπει το τεράστιο πιάνο της. Ήταν το δώρο που της έκανε η πρώτη δισκογραφική εταιρεία που την ανέλαβε, όταν ήταν μόλις 16. 

πηγή φωτογραφιών: Architectural Digest
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.