CELEBRITIES

Εσάς, τι δώρο σας έκαναν σήμερα; Ο Travis Scott πήρε matching διαμαντένια δαχτυλίδια στην Kylie και την κόρη τους


The Jennettes

4 Νοεμβρίου 2021

Εσάς, τι δώρο σας έκαναν σήμερα; Ο Travis Scott πήρε matching διαμαντένια δαχτυλίδια στην Kylie και την κόρη τους
O Travis Scott ξέρει καλά πώς να κακομαθαίνει μαμά και κόρη και αυτή τη φορά ενθουσίασε σίγουρα το κοινό με το ίδιο δώρο που επέλεξε να τους κάνει.

O Travis Scott ξέρει καλά πώς να κακομαθαίνει μαμά και κόρη και αυτή τη φορά ενθουσίασε σίγουρα το κοινό με το ίδιο δώρο που επέλεξε να τους κάνει.

Μπορεί η Kylie να είναι 24 και η Stormi Webster μόλις 3 αλλά ο 29χρονος Αμερικανός ράπερ αποφάσισε να τους αγοράσει από ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι! 

Όπως έγραψε η Kylie κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τα χέρια των δύο με το κοινό κόσμημα- δώρο του Travis: «O μπαμπάς μάς πήρε ασορτί δαχτυλίδια». Ο μεγαλύτερος αδερφός της 24χρονης star, Rob Kardashian, απάντησε με πολλά emojis από καρδούλες και η Khloe Kardashian έδειξε πολύ ενθουσιασμένη με την επιλογή του. Η ίδια σχολίασε: «Daaaaammmmnnnnnnnnn! Όχι, δεν το έκανε!!!!!!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Το ιδιαίτερο δαχτυλίδι είναι γνωστό ως Toi et Moi ring, που μεταφράζεται από τα γαλλικά ως «εσύ κι εγώ» και συμβολίζει την αγάπη και τη συντροφικότητα. Όλα αυτά τα χρόνια, γύρω από το ζευγάρι υπάρχουν έντονες φήμες αρραβώνα που πυροδοτούνται κάθε φορά από τα πανάκριβα δώρα που κάνουν ο ένας στον άλλον, όπως το συγκεκριμένο δαχτυλίδι που θα μπορούσαμε να πούμε ότι μοιάζει με μονόπετρο. 

Η Kylie και ο Travis περιμένουν το δεύτερο παιδί τους ενώ η μικρή Stormi προετοιμάζεται να γίνει η μεγάλη αδερφή. Όπως έχει αποκαλύψει πηγή στο ET: «Η Stormi είναι πραγματικά εκστασιασμένη με τον ερχομό του νέου μέλους». Το ίδιο εκστασιασμένη πρέπει να είναι και με το νέο δώρο της, που θα μπορούσε να συγκριθεί, (εντάξει, όχι και τόσο) με το σχολικό λεωφορείο που απέκτησε τον Αύγουστο, (όπως κάθε φυσιολογικό παιδί). 

Κάπως έτσι, η μικρή Stormi απέκτησε ένα «μεγάλο κίτρινο λεωφορείο» για να κάνει βόλτες. 

jenny.gr

Φυσικά, το Twitter δεν το είχε αφήσει να περάσει ασχολίαστο. «Γελάω με αυτό για ένα ολόκληρο 24ωρο. Οι Jenners μεταμφιέστηκαν σε ανθρώπους μεσαίας τάξης», έγραψε ένας χρήστης του Twitter. «Φαντάσου να είσαι τόσο πλούσιος, που πρέπει να σκηνοθετήσεις ότι είσαι φτωχός», πρόσθεσε κάποιος άλλος. «Οι πλούσιοι είναι κυριολεκτικά τόσο μακριά από την πραγματικότητα που αγόρασαν ένα σχολικό λεωφορείο, απλά για να κάθεται η Stormi», έγραψε ένας ακόμη. 

jenny.gr

 Δείτε ακόμη: Celebrities: Ζευγάρια στη ζωή και στη σκηνή 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.