CELEBRITIES

«Τι να κάνω; Να σταματήσω τον χρόνο; Να εξαφανιστώ;»: Η SJP μιλά για το μισογυνισμό που δέχεται επειδή απλώς μεγαλώνει


The Jennettes

8 Νοεμβρίου 2021

«Τι να κάνω; Να σταματήσω τον χρόνο; Να εξαφανιστώ;»: Η SJP μιλά για το μισογυνισμό που δέχεται επειδή απλώς μεγαλώνει

«Είναι τόσες οι μισογυνιστικές κουβέντες που αφορούν εμάς και ποτέ δε θα γίνονταν για έναν άνδρα», είπε η Sarah Jessica Parker σε συνέντευξη που έδωσε στη Vogue. «Γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά. Α, γκρίζαραν τα μαλλιά της;».

Η σταρ του Sex and the City μίλησε για την αρνητική κριτική που έχει δεχθεί τόσο η ίδια, όσο και οι συμπρωταγωνίστριές της εξαιτίας των αλλαγών στην εμφάνισή τους. Όχι επειδή άλλαξαν κούρεμα ή χτένισμα, αλλά επειδή απλώς μεγάλωσαν.

Πίσω στον Ιούλιο, φωτογραφίες της έγιναν viral. Τόλμησε να κυκλοφορήσει χωρίς να έχει βάψει τα μαλλιά της και μάλλον το Internet δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. «Κάθομαι με τον Andy Cohen και το κεφάλι του είναι γεμάτο γκρίζες τρίχες και είναι υπέροχος», δήλωσε η SJP. «Γιατί είναι εντάξει για εκείνον; Δεν ξέρω τι να σας πω, παιδιά».

jenny.gr

Φυσικά και υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, όσον αφορά στο δικαίωμα των φύλων να μεγαλώνουν. Στην εποχή του Instagram και του TikTok, μάλιστα, η εμμονή μας με την εμφάνιση των διασήμων και η ανάγκη μας να τονίζουμε τα ψεγάδια τους – ή αυτό που εμείς θεωρούμε ψεγάδι – επειδή απλώς περνούν τα χρόνια, γιγαντώνονται.

«Αισθάνομαι λες και ο κόσμος δε θέλει να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας, λες και τους αρέσει να πονάμε εξαιτίας αυτού που είμαστε σήμερα, είτε επιλέγουμε να γεράσουμε φυσικά και να μη δείχνουμε τέλειες, είτε κάνουμε κάτι για να νιώσουμε καλύτερα», παρατήρησε.

«Ξέρω την εικόνα μου. Δεν έχω επιλογή. Τι να κάνω; Να σταματήσω τον χρόνο; Να εξαφανιστώ;»

jenny.gr

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Sarah Jessica Parker μιλά για το συγκεκριμένο ζήτημα. Το 2019, ανέφερε στο Elle ότι δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει χειρουργική επέμβαση για λόγους εμφάνισης. «Δεν ξέρω τι να κάνω με το θέμα της ηλικίας. Ναι, μεγαλώνω. Θεέ μου, μεγαλώνω συνέχεια», είχε πει. «Είναι σαν αυτά τα λουλούδια που μαραίνονται σε time-lapse βίντεο. Αλλά τι μπορώ να κάνω, άραγε; Να γίνω τρελή;»

πηγή φωτογραφιών: Instagram

Διαβάστε ακόμη: Οι TikToκers που «κέρδισαν» τη Gen-Z και καθημερινά σπάνε τα ταμπού της ηλικίας

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.