CELEBRITIES

Βρείτε κάποιον να σας κοιτάζει όπως η κοπέλα του Jeff Bezos τον Leonardo DiCaprio


Στεφανία Παπαδημητρίου

8 Νοεμβρίου 2021

Βρείτε κάποιον να σας κοιτάζει όπως η κοπέλα του Jeff Bezos τον Leonardo DiCaprio

Έρωτας με την πρώτη ματιά; Θα μπορούσε. Η σύντροφος του Jeff Bezos, Lauren Sanchez, είδε τον Leonardo DiCaprio από κοντά. Αυτό, δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Απλώς περιμένουμε να ανακοινωθεί ο χωρισμός και επίσημα.

 

Κάποιος θα έλεγε πως με τόσα δισεκατομμύρια, θα είχε λύσει όλα του τα προβλήματα. Μάλλον όχι. Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου φαίνεται πως έρχεται δεύτερος και στην καρδιά της αγαπημένης του.

Το ζευγάρι συνάντησε τον Leo στο 10ο ετήσιο γκαλά του Μουσείου Τέχνης του Los Angeles (LACMA). Η γνωριμία υπάρχει σε βίντεο, έχει γίνει viral και το βλέπουμε σε repeat για να μας φτιάχνει τη Δευτέρα. 

Το Twitter το λάτρεψε, μαζί του κι εμείς.

Περισσότερο απ’ όλους, ωστόσο, ενθουσιάστηκε η Sanchez που όχι απλώς έκανε ανάρτηση στο Instagram, αλλά έκανε και tag τον DiCaprio. «Μία υπέροχη εκδήλωση που θα ωφελήσει σημαντικές πρωτοβουλίες του μουσείου, εκθέσεις και προγραμματισμό για τα επόμενα χρόνια», έγραψε.

Και το Insta γέλασε, γιατί το Insta ξέρει. Ήταν πράγματι μία υπέροχη εκδήλωση. Για εντελώς διαφορετικό λόγο. 

Διαβάστε ακόμη: 5,5 δισ. για 4 λεπτά στο διάστημα - 4 προβλήματα της ανθρωπότητας που θα έλυνε με τα ίδια χρήματα ο Jeff Bezos
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.