CELEBRITIES

Από τον έναν «Πιο Σέξι Άνδρα» στον επόμενο: Οι συμβουλές του Reynolds στον Paul Rudd


The Jennettes

11 Νοεμβρίου 2021

Από τον έναν «Πιο Σέξι Άνδρα» στον επόμενο: Οι συμβουλές του Reynolds στον Paul Rudd

O Ryan Reynols, πρώην Πιο Σέξι Άνδρας του Πλανήτη (και ηθοποιός), έδωσε τις συμβουλές του στον φετινό νικητή του τίτλου, Paul Rudd.
 

Επειδή είναι φίλοι, ο Reynolds χάρηκε με την αναγνώριση του sexiness του Rudd. Όχι αρκετά, ωστόσο, γιατί βγήκε στην τηλεόραση και δήλωσε ότι ναι μεν ήταν καλή επιλογή, αλλά θα μπορούσε να κερδίσει κάποιος άλλος.

«Πιστεύω ότι η ευκαιρία αυτή χαραμίζεται πάνω του, όπως και σε τόσους πριν από εκείνον», δήλωσε. «Θα το παίξει ντροπαλός. Θα το παίξει ταπεινός. Αν ήξερα τότε αυτά που ξέρω τώρα, δε θα το έκανα. Πρέπει να εκμεταλλεύεσαι την ευκαιρία».

Ο ίδιος αυτό το λάθος έκανε πίσω στο 2010, όταν αναγνωρίστηκε ως ο Πιο Σέξι Άνδρας της Χρονιάς. «Ω, αν κέρδιζα τώρα, δε λέω ότι θα άφηνα την οικογένειά μου, αλλά θα έπρεπε να συνεχίσουν χωρίς εμένα», είπε. «Θα τριγυρνούσα κρατώντας το περιοδικό People, θα πήγαινα από πόλη σε πόλη, θα περιφερόμουν σαν ένας μαγικός γυμνός κηπουρός».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TODAY (@todayshow)

Η αλήθεια είναι πως ο Paul Rudd ήταν πολύ ταπεινός. Δεν το πίστευε ότι κέρδισε αυτήν την αναγνώριση. 

«Ελπίζω πως επιτέλους θα με καλέσουν σε αυτά τα σέξι δείπνα με τον Clooney και τον Pitt και τον B Jordan», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Και θεωρώ θα πάω σε περισσότερα σκάφη. Ανυπομονώ να ζήσω αυτήν τη ζωή. Και μάλλον θα προσπαθήσω να βελτιωθώ στο να φαίνομαι πιο σκοτεινός τύπος με απαλό φωτισμό. Μου αρέσει να συλλογίζομαι. Νομίζω αυτό θα βοηθήσει γιατί θα φαίνομαι πιο εσωστρεφής και μυστηριώδης».

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.